Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Kale Arend

10 haaruitvalfabels

 

Hans J.Diks

10 haaruitvalfabels

Hieronder wat claims uit advertenties tegen haarverlies.. Als u dat leest begrijpt u zeker wel dat u uw pingping beter anders en dan beter kan besteden.

 • Uw poriën zijn dicht geslipt. Door ons product ( shampo, lotion, essence, serum) komt dat best weer in orde.

Natuurlijk moet je dat product blijvend toepassen om enig resultaat te zien. En dat is de truc. Als je een product landurig gebruikt wordt je er aan gewend ook als het product niet doet wat het beloofd heeft, En die belofte ben je na verloop van tijd alweer vergeten. Je weet alleen dat het een fijn shampoo is.

 • ·Uw heeft een heel slechte doorbloeding. Ons product zorgt voor een betere doorbloeding.

Het hoofd is het best doorbloede deel van onze huid en heeft echt niet meer doorbloeding nodig. Een slecht doorbloedde huid is wit. Een rose kleur duidt op een goede doorbloeding.

 • Uw haarwortels ontvangen niet voldoende voeding.

Ik heb nog nooit etende haarwortels gezien. Is het u ook niet opgevallen dat veel gezonde jongens in de sportschool kaal zijn?

 • Dit product komt uit China en is jarenlang vertrouwelijk gehouden.

Tibet doet het ook altijd goed. China staat bovenaan met zijn Chinese geneeskunst. Op welke manier zou het dan komen dat heel wat oudere chinezen ook last hebben van haaruitval?

 • Het is een oude en bijna vergeten geneeswijze die op een miraculeuze in het bezit kwam van de fabrikant.

Moet dan wel een fortuin hebben gekost. Wat een zegen dat iemand het zich alsnog herinnerde.

 • Deze vinding heeft talrijke prijzen gewonnen.

Welke prijzen? De Staatsloterij, de Oscar of de Grammy?

 • Meneer H. te V. verklaart: Na aanwending van het product werd ik de volgende dag wakker met een kop met haar. Mijn levensgeluk is weergekeerd

.Even aanvragen of u contact kan krijgen met de heer H. te V. Waarschijnlijk kan dat niet.Het kan ook zijn dat die man in de USA woont.

 • Met zelfhypnose op een pijnloze manier meer haar.

Met hypnose ga je geloven dat je haar weer groeit, Als ik met mijn vingers klik ben je nog teeds kaal.. De FDA heeft in de Verenigde Staten deze vorm van misbruik al lang geleden uitgebannen.

 • Kent u dit al: “Wordt u ook zo moe van al die middeltjes die niet werken? Probeer dan nu ons product om effectief rendement te krijgen”

Een bekende reclametruc die bij heel wat producten wordt gebruikt. Eerst negatief en dan de verlossing,

 • Onderzoekers in onze laboratoria etc…………………

Kijk uit voor advertenties met een fotootje van een man in een witte jas. Is hij een medicus in het haar of werkt hij in een voorraadmagazijn van tapijten?

 Gratis onafhankelijke nieuwsbrief op: www.haarproblemen.nl

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)

 

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
 • No products in the cart.