Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

10 Kulverhalen over haaruitval

rp_DSC_1595-300x198111-150x1501111111111.jpg

Hans J.Diks, haarconsument

10 Kulverhalen over haaruitval

De poriën zijn geblokkeerd
Omdat de poriën zijn geblokkeerd kunnen de haren er niet uit. Met onze wondershampoo is dat echter zo opgelost. “Gelooft u het?”

De bloedcirculatie is te weinig
Uw hoofd heeft meer bloed nodig. Dat bevordert de haartoevoer. “Maar wacht eens? . Krijgen mijn follikels dan niet meer toevoer van het zo vermaledijde DHT?”

U hebt teveel bloedtoevoer
Daardoor komt er teveel DHT in de bloedbaan en valt uw haar uit. “Ja, wat is het nou. Teveel of te weinig bloedtoevoer?”

Uw follikels krijgen te weinig voeding
Koop onze vitamines en mineralen en u krijgt weer een weelderige haardos. “Wat denkt u. Zou dat dan werken? Natuurlijk niet” Wij hebben de hand weten te leggen op een oud en geheim recept en jij bent een van de weinige gelukkigen die ervan kan profiteren. “Waar hebben we dat meer gehoord? Oh ja, een oud en geheim chinees recept. Door monniken geplukt op de hoogste toppen van de Himalaya.”
11

Dit middel dat al veel prijzen heeft gewonnen
“Wat voor prijzen? De Haarlemmeroliebokaal? Of de linke Harry trofee?

Zie de brieven van tevreden klanten
De heer R.U. te M, Mevr. W.A. te U, en zo nog 10 anderen. “Als u vraagt of u contact kan opnemen met één van deze mensen krijgt u nul op het rekest. Omdat niet veel mensen dit zullen vragen komen ze er mee weg.”

Wetenschappelijk bewezen
Onze onderzoekers zijn er trots op. “Wedden dat er foto, s bijstaan van mannen in witte jassen?”

Zelfhypnose
Volg onze schriftelijke cursus en u haar kan niet wachten om weer te gaan groeien en bloeien. “U kent dat toch wel? Hypnose? Even met de vingers knippen en u bent onder hypnose. Als u weer wakker bent (nog een knip) en nog steeds kaal bent heeft u waarschijnlijk wat verkeerd gedaan”

Laat u niet in de maling nemen.
Dat is een heel doortrapte manier. Ze vertellen je eerst een paar zaken die niet werken. Dat geeft vertrouwen. En dan komen ze met hun product dat natuurlijk wel werkt (of niet?)”

 

  logo-haco

Onafhankelijke en eerlijke voorlichting over alle haarproblemen

Deze informatie wordt u aangeboden door Hans J.Diks, internetjournalist (lid NVJ).

Hans J.Diks is als vrijwilliger werkzaam voor de Stichting Medi-Budget,

een non-profit organisatie op het gebied van voorlichting bij haarproblemen.

        “Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch?” (Diksy)

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.