1. De poriën zijn geblokkeerd.

Omdat de poriën zijn geblokkeerd kunnen de haren er niet uit. Met onze wondershampoo is dat echter zo opgelost. “Gelooft u het?”

2. De bloedcirculatie is te weinig.

Uw hoofd heeft meer bloed nodig. Dat bevordert de haartoevoer. “Maar wacht eens? . Krijgen mijn follikels dan niet meer toevoer van het zo vermaledijde DHT?”

3. U hebt teveel bloedtoevoer.

Daardoor komt er teveel DHT in de bloedbaan en valt uw haar uit. “Ja, wat is het nou. Teveel of te weinig bloedtoevoer?”

4. Uw follikels krijgen te weinig voeding.

Koop onze vitamines en mineralen en u krijgt weer een weelderige haardos. “Wat denkt u. Zou dat dan werken? Natuurlijk niet”

5. Wij hebben de hand weten te leggen op een oud en geheim recept.

U bent een van de weinige gelukkigen die ervan kan profiteren. “Waar hebben we dat meer gehoord? Oh ja, een oud en geheim chinees recept. Door monniken geplukt op de hoogste toppen van de Himalaya.”

6. Een middel dat al veel prijzen heeft gewonnen.

Wat voor prijzen? De Haarlemmeroliebokaal? Of de linke Harry trofee?

7. Zie de brieven van tevreden klanten.

De heer R.U. te M, Mevr. W.A. te U, en zo nog 10 anderen. “Als u vraagt of u contact kan opnemen met één van deze mensen krijgt u nul op het rekest. Omdat niet veel mensen dit zullen vragen komen ze er mee weg.”

8. Wetenschappelijk bewezen.

Onze onderzoekers zijn er trots op. “Wedden dat er foto,s bijstaan van mannen in witte jassen?”

9. Zelfhypnose.

Volg onze schriftelijke cursus en uw haar kan niet wachten om weer te gaan groeien en bloeien. “U kent dat toch wel? Hypnose? Even met de vingers knippen en u bent onder hypnose. Als u weer wakker bent (nog een knip) en nog steeds kaal bent heeft u waarschijnlijk wat verkeerd gedaan”

10. Laat u niet in de maling nemen. (de kop van de advertentie) “Dat is een heel doortrapte manier. Ze vertellen je eerst een paar producten die niet werken. Dat geeft vertrouwen. En dan komen ze met hun product dat natuurlijk wel werkt (of niet?)”

Pin It on Pinterest

Share This