Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Ga voor een eerlijk en onafhankelijk privé consult naar Hans J. Diks

Eerlijke en onafhankelijke voorlichting voor de consument

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? 
Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. 
Je kan daar een ander mee helpen.

Een onafhankelijk privéconsult voor een haartransplantatie voor zowel man als vrouw

 • Ëen op een. In een vertrouwde omgeving.
 • Bij jouw thuis of een plek bij jou in de buurt.
 • Helemaal onafhankelijke informatie
 • Ook voor een second opinion
 • Door een expert met meer dan 40 jaar ervaring
 • Een ervarings expert. Ik heb zelf ook twee haartransplantaties gehad

Ben jij geïnteresseerd in een haartransplantatie?

Voordat je tot actie overgaat en veel geld gaat uitgeven, moet je je eerst goed laten informeren. In een onafhankelijk en eerlijk privéconsult waarin ik al je vragen over een haartransplantatie kan beantwoorden. Daar zijn wel kosten aan verbonden maar gezien de kosten voor een haartransplantatie lijkt dit mij net onoverkomelijk.

 • Is een haartransplantatie geschikt voor mij.
 • Wat is het beste moment voor de transplantatie?
 • Wat voor haartransplantatie behandeling is het beste voor mij? FUE of FUT?
 • Hoeveel transplantaten (grafts) heb ik  nodig?
 • Heb ik in de toekomst meer behandelingen nodig?
 • Wat mag ik van een haartransplantatiekliniek verwachten?
 • Wat zijn de laatste onderzoeksontwikkelingen op het gebied van haaruitval?
 • Is er een andere, misschien goedkopere oplossing voor mij?
 • Maakt het uit of ik een man of een vrouw ben? 

En zo zijn er nog veel meer vragen. Uiteraard kun je een onafhankelijk privéconsult ook gebruiken als second opinion.

Eerlijk advies

Zoals je wellicht weet ben ik 23 jaar (1980-2003) directeur geweest van de eerste haartransplantatie kliniek in Nederland. Sinds 2003 heb ik geen (commerciële) bindingen meer met haartransplantatieklinieken. En dat wil ik zo houden.

Door de hevige concurrentie tussen klinieken heb ik gemerkt dat onafhankelijke voorlichting daar niet altijd (meer) op de eerste plaats komt. Als onafhankelijke partij kan ik daarom veel betekenen voor mensen met twijfels. Zeker bij vrouwen is de beslissing voor een haartransplantatie niet zo simpel.

Daarom ga ik jullie in een privé consult op een eerlijke manier informeren. Ik geef je voldoende munitie om zelf een kliniek te kiezen. Wel kunnen we afspreken dat ik met je meega naar het eerste consult bij de kliniek van jouw keuze.

Het consult

 

 • Met behulp van extreme vergroting kan ik, samen met jou het  haar en de hoofdhuid van dichtbij bekijken. 
 • Ik beantwoord al jouw vragen en je ontvangt schriftelijke informatie die je in staat stelt om een kliniek te beoordelen.
 • Eventueel ga ik mee op jouw eerste consult bij de kliniek (apart overeen te komen).
 • Gedurende 12 maanden sta ik ook nog telefonisch en / of per email tot je beschikking voor vragen (het coaching plan).
 • Geen contract of iets dergelijks.  Een mondelinge afspraak volstaat.
 • Een haartransplantatie kan een paar duizend euro kosten en het is voor de rest van je leven, ook als die beslissing niet goed is geweest. Het is daarom van belang dat je een weloverwogen beslissing neemt. De kosten zijn in verhouding van de kosten voor een haartransplantaie niet onoverkomelijk, lijkt mij. 
 • Jouw investering in het privé consult, waarbij het coaching plan is inbegrepen bedraagt € 295,=   Daar zijn de BTW, de reis-en verblijfskosten bij inbegrepen. (Aanbetaling € 95,-, restant, € 200,-  ter plaatse na het consult)

De eerste stap

Stuur een email naar: hans@haarproblemen.nl met als onderwerp ‘privéconsult’. Vermeld je naam en telefoonnummer en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Dat verplicht je nog tot niets.

Wil je meer weten van Hans J.Diks? Ga naar: https://www.haarproblemen.nl/cv/

Meer informatie over haartransplantaties? Ga naar: https://www.haarproblemen.nl/category/haartransplantatie/


Hans J.Diks, hoofdredacteur haarproblemen.nl en ervarings expert 

Hans J.Diks is werkzaam voor de Stichting Medi-Budget, een non-profit organisatie

op het gebied van voorlichting bij haarproblemen.

Gratis E-boek bij onze  nieuwsbrief: op https://www.haarproblemen.nl/nieuwsbrief/.

Een weblog over meer dan 40 haarproblemen

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt” (Diksy)

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
 • No products in the cart.