Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Onafhankelijk privé consult voor haartransplantaties

Ben jij geïnteresseerd in eenn haartransplantatie?

Dan behoor jij wellicht tot die geïntereseerden die mij al eens gevraagd hebben om een privé consultatie om de navolgende vragen beantwoord te krijgen:

* Is een haartransplantatie geschikt voor mij?
* Wat voor een haartransplantatiebehandeling heb ik nodig? FUE of FUT?
* Wat is de beste kliniek voor mij?
* Hoeveel transplantaten (grafts) heb ik nodig?
* Heb ik in de toekomst nog meer behandelingen nodig?
* Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van de haaruitval research.
* Is er een andere (goedkopere) oplossing voor mij?
* En zo zijn er nog veel meer vragen.

Lang getwijfeld
Ik heb lang getwijfeld om privé consulten te geven maar een nogal emotionele gebeurtenis onlangs heeft mij overtuigd dat ik veel kan betekenen voor mensen met twijfel. Zeker bij vrouwen is de beslissing voor een haartransplantatie niet zo simpel. Ook het feit dat de concurentie tussen de klinieken hevig is draagt niet bij tot een onafhankelijke voorlichting.

Het eerlijke en onafhankelijke consult
Wat kan je van mij verwachten:

* Ik beantwoord bovenstaande vragen
* Ik bereid je voor op een consultatie in de kliniek naar jouw keuze.
* Ik geef je zoveel amunitie mee om de kwaLiteit van de kliniek in te schatten.
* Niet alleen de kwaliteit van de kliniek maar ook van de art(sen) en staf.
* Dit alles op schrift zodat je een en ander voor het consult nog kan nalopen.

De kosten
Een haartransplantatie kan een paar duizend Euro kosten. Het is daarom van het grootste belang dat je een weloverwogen beslissing neemt. Een privé consult kan plaatsvinden op een plaats naar jouw keuze. Dat kan thuis zijn of elders.
De investering in een eerlijk en onafhankelijk consult bedraagt € 250,-, inclusief BTW. Daar komt alleen nog maar een kilometervergoeding bij van € 0,25 per kilometer.

Het stappenplan
1. Stuur een e-mail naar: hans@haarproblemen.nl met als onderwerp: “privé consult” Vermeld dan je naam en telefoonnummer en ik neem zo speodig mogelijk contact metje op. Dat verplicht je nog tot niets.

2. Tijdens dit telefoonhesprek bepraten we een en ander en dan beluit je om wel of niet tot een afspraak te komen.

3. Al wij tot een afspraak komen kom ik op de afgesproken tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Onder vergroting wordt je haar bekeken en vertel ik wat wel en niet tot de mogelijkheden behoren. Ook kan ik je afraden om een haartransplantatie te nemen. Uiteraard vertel ik het waarom hiervan zodat een en ander duidelijk is.

4. Gewapend met mijn informatielijst ga je naar de kliniek van jouw keuze waar je dan beslagen ten ijs komt.

5. Hans J.Diks is volkomen onafhankelijk en geeft geeen advies omtrent de keuze van de kliniek.Met de ontvangen informatie ben je zelf in staat om een kliniek en de medische staf te beoordelen.

Ik hoop graag iets van je te horen,
Hans J.Diks
www.haarproblemen.nl

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.