Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

haartransplantatie

Digitaal consult

Ik, Hans J.Diks van de Stichting Medi-Budget ga weer onafhankelijke consulten geven voor mannen en vrouwen die een haartransplantatie overwegen. Gezien de vele mogelijkheden en de toenemende concurrentie tussen de commerciële klinieken wordt een onafhankelijk oordeel steeds belangrijker en is het nuttig een expert aan jouw zijde te hebben. Gezien de kosten voor een haartransplantatie is een onafhankelijk consult van het grootste belang. Je beslist voor de rest van je leven.

Waar zijn die consulten?

De consulten vinden plaats in een regio kantoor bij jou in de buurt en discretie is gewaarborgd. Die consulten vinden plaats in 5 plaatsen door het hele land. Niemand, behalve jij en ik, hoeft te weten waarvoor je komt.

Wat houdt een onafhankelijk consult in:

Met behulp van extreme vergroting kan ik, samen met jou het haar en de hoofdhuid van dichtbij bekijken.

Ik beantwoord al jouw vragen en je ontvangt schriftelijke informatie die je in staat stelt om een kliniek te beoordelen

Ook als ik van mening ben dat een haartransplantatie in jouw geval niet te adviseren is hoor je dat van mij met de redenen waarom.

Zijn er wellicht voor jou andere behandelingen of producten mogelijk?

Wat nog meer?

 • Uitleg van de huidige behandelmethoden en welke voor jou het beste is.
 • Waar moet je op letten bij de keuze van een goede kliniek?
 • Welke vragen moet je stellen bij de door jou gekozen kliniek. Deze vragen krijg je  op papier mee.
 • Jouw persoonlijke situatie. Wat mag je van een haartransplantatie verwachten.
 • Ook als ik van mening ben dat een haartransplantatie in jouw geval niet te adviseren is hoor je dat van mij met de redenen waarom.
 • Ik ben niet verbonden aan welke kliniek dan ook. Ik ben eerlijk en onafhankelijk.
 • Hoe moet je een goede haartransplantatie arts en kliniek vinden?
 • Waar moet je op letten bij de keuze van een goede kliniek?
 • Welke vragen moet je stellen bij de door jou gekozen kliniek. Deze vragen krijg je  op papier mee.
 • Zijn er wellicht voor jou andere behandelingen of producten mogelijk?
 • Een kijkje in de researchlaboratoria op het gebied van haaruitval. (haar klonen, stamceltherapie, etc.

Wie ben ik?

Ik, Hans J. Diks ben vrijwilliger bij de Stichting Medi-Budget (SMB). De SMB is een onafhankelijke non-profit organisatie en ontvangt geen provisie of een ander soort beloning van welke kliniek of leverancier dan ook. Alleen dan kan onafhankelijkheid gegarandeerd worden. De consulten worden uitgevoerd door mij persoonlijk. Ik heb zelf ook twee haartransplantaties. Meer weten over mij? Mijn CV: https://haarproblemen.nl/cv/.

De investering voor jou

Een haartransplantatie kan een paar duizend euro kosten en het is voor de rest van je leven, ook als die beslissing niet goed is geweest. Het is daarom van belang dat je een weloverwogen beslissing neemt. De kosten zijn in verhouding van de kosten voor een haartransplantatie niet onoverkomelijk, lijkt mij.

Jouw investering in het privéconsult, waarbij het coaching plan is inbegrepen, bedraagt € 195,=

 • Mijn laatste boek HAIRBUSTERS over het gesjoemel in de haarproblemen branche t.w.v. € 19,95
 • De vragenlijst voor consulten bij haartransplantatie klinieken zodat je goed voorbereid bent op zo’n consult
 • Nog veel meer informatie om jouw kliniek keuze makkelijker te maken zodat je bij de juiste kliniek kan worden behandeld.\
 • Gedurende 12 maanden sta ik ook nog telefonisch en / of per email tot je beschikking voor vragen (het coachingsplan) ook na de eventuele haartransplantatie als je daar toe heb besloten.

Aanmelden consult

Heel simpel. Stuur een e-mail naar hans@haarproblemen.nl met jouw telefoonnummer. En als onderwerp: “Aanvraag onafhankelijk consult”. Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak. De aanvraag voor een consult verplicht je nog tot niets. 

Wil je nog even zien wie ik dan wel ben?

Ik ben vrijwilliger bij de Stichting Medi-Budget (SMB). De SMB is een onafhankelijke non-profit organisatie en ontvangt geen provisie of een ander soort beloning van welke kliniek of leverancier dan ook. Alleen dan kan onafhankelijkheid gegarandeerd worden. De consulten worden door mij persoonlijk uitgevoerd. Ik heb  zelf twee haartransplantaties ondergaan. Meer weten? Dat kan je vinden in mijn CV: https://haarproblemen.nl/cv/.

 

 Hans J. Diks voor- en na twee haartransplantaties

Let op: op foto’s lijkt het haar altijd dikker dan in de werkelijkheid. Dit komt door het verschil tussen. 2-dimensionaal (geen diepte) en 3-dimensionaal. (de werkelijkheid) 

Aanmelden voor Haarweetjes

Gratis iedere maand nieuwe haarweetjes, nieuws en informatie in je mailbox.

Ik ben Hans J. Diks

Initiatiefnemer van deze website en schrijver / journalist over haarproblemen. Wil je meer weten over haarproblemen, haaruitval en haargroei? Neem dan contact met me op.

Mijn CV: Curriculum Vitae

Contactformulier

  “Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt” (Levensmotto van Hans J. Diks)

  Digitaal spreekuur

  Bij mij kan je altijd terecht met je vragen. Stuur een mailtje naar hans@haarproblemen.nl

  Privéconsult

  Een Privéconsult in een van de 5 consultcentra door hel Nederland. Dat consult is bedoeld voor iedereen die een haartransplantatie overweegt of een second opinion wilt.

  Adviesraad

  Met mijn meer dan 20 jaren ervaring als directeur van de eerste privé kliniek in Nederland en mijn levenslange ervaring in de zowel medische als niet-medische wereld van haarproblemen weet is echt wel veel op dit gebied maar ik ben toch blij met mijn adviesraad van gerenommeerde artsen en andere expert op het gebied van haarproblemen. Handig als ik iets niet weet of ander advies nodig heb.

  0
  YOUR CART
  • No products in the cart.