Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

De 7 meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij vrouwen.

Haarverlies bij vrouwen heeft meestal een erfelijke oorzaak. En het is (nog) niet mogelijk om de genen te veranderen. Hoe zit dat nu bij identieke tweelingen. Omdat identieke tweelingen hetzelfde DNA delen zijn verschillen in gezondheid van het haar dus toe te schrijven aan een verschillende levensstijl.

Dr. Bahman Guyurob, een plastisch chirurg, heeft een studie gedaan bij 42 identieke tweelingen. Met onderstaande link kan u op een CBS site de foto’s zien van een paar van die tweelingen en daarna ook wat foto’s van resultaten na een haarbehandeling, zowel haartransplantatie als behandeling met de Low Level Laser. (Hairmax / Hairplus lasercomb)

Waarschuwing: Denk er aan dat foto’s 2-dimensionaal zijn en waardoor het haar dikker lijkt als in de werkelijkheid. Ook de belichting, de stand van het hoofd en het gekamde model hebben invloed op het getoonde resultaat. Ook gekruld haar lijkt dikker dan stijl haar. Het is mij ook opgevallen dat het hier gaat om kleine dunne of kale plekken terwijl heel veel vrouwen last hebben van haaruitval over het hele bovenhoofd. Zie voor foto-s en oplossingen de powerpoint presentatie.

http://www.cbsnews.com/2300-204_162-10009837.html#ixzz1ck9QlHUn

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.