Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haargroeimiddelen en discipline

Haargroeimiddelen en discipline

Het val mij op dat er zoveel Low Level Lasers te koop zijn op de tweede hands markt. Er wordt dan al snel gedacht dat de laser niet werkt. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Wat zijn dan de redenen van het mislukken.

  1. Niet alle lasers zijn FDA goedgekeurd.

  2. Discipline in het toepassen van de behandeling.

Niet alle lasers zijn FDA goedgekeurd

Zoals gebruikelijk bij een succesvol product wordt het snel geïmiteerd en op de markt gebracht. Ik ben laser tegengekomen met allen maar led lampjes. Leuk voor de kerst maar haaruitval voorkomen, ho maar.

Discipline bij de behandeling

Vrouwen hebben meer over voor hun haar dan mannen. Daarom is de laser bij vrouwen succesvoller dan bij mannen. Vrouwen zijn gewend om met hun haar meer te doen dan alleen maar kammen. Voor mannen is twee maal in de week een behandeling van 20 minuten al snel een probleem.

3 medisch erkende middelen

  1. Finasteride (Propecia) 

  2. Minoxidil

  3. Low Level Laser.

Dat is ook de volgorde van succes bij de behandeling. Propecia is een pil. Lekker makkelijk. Minoxidil is een lotion die twee maal daags moet worden aangebracht. Ingebracht in hert ochtend/en avondritueel wordt het hetzelfde als tanden poetsen. Low Level Laser. Daar moet je voor gaan zitten en dat is het probleem. Veel mensen brengen die discipline niet op en dat komt door dat enig resultaat niet direct zichtbar is., omdat het resultaat niet zo snel zichtbaar is.

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.