Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Dun haar, wat moet je ermee?

Dun haar dikker maken

Je kan dun haar krijgen doordat er haaruitval optreedt en je kan dun haar hebben omdat de diameter van het haar dunner is of wordt. Sommige mensen worden geboren met dun haar. Andere mensen krijgen dun(ner) haar op latere leeftijd. Het aantal haren blijft dan min of meer gelijk maar de diameter wordt dunner. Een en ander heeft meestal met hormonen te maken.

Wat is er aan te doen?

Ik was jaren geleden in de Verenigde Staten en liep tegen een product aan waarbij mijn mond open viel. Ik vroeg aan de fabrikant hoe hij op het idee was gekomen om zo’n product te maken. Zoals veel goede ideeën was ook dit idee simpel. Hij vertelde mij dat hij jaren geleden in aanraking kwam met een make-up artiest die in Hollywood bij de film werkte.

Ook filmsterren krijgen last van dunner haar en haaruitval.

Wanneer er een filmster bij hem kwam voor advies vertelde hij hen om ruim voordat de opnames begonnen hun haar te laten groeien. Zodra de opnames begonnen knipte hij het haar en bewaarde het afgeknipte haar. Dat deelde hij thuis op in hele kleine deeltjes van ongeveer 1 millimeter. De volgende dag, wanneer de camera’s gingen draaien, strooide hij dat haar in het haar van de filmster en de volle bos kwam op slag terug. De fabrikant van het product, zoals het nu op de markt is, was wat commerciëler dan die make-up artiest want hij ging hetzelfde doen, alleen nu met schapenhaar dat hij in alle haarkleuren verfde. Je mag best weten dat het product Toppik is en dat ik het in Nederland in de negentiger jaren als eerste in Nederland introduceerde.

Het is nu in Nederland, en zeker op het internet, overal verkrijgbaar.

Er zijn meer producten op de markt die werkzaam zijn bij dun haar.

Zo brengen bijna alle fabrikanten van haarverzorgingsproducten speciale producten op de markt voor dun haar.

DELEN? JA, GRAAG

 “EN BOVENDIEN BEN IK VAN MENING DAT DE MEESTE HAARGROEIMIDDELEN  WEGGEGOOID GELD ZIJN” (Hans J. Diks)

Webmaster: Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ).  Ervaringsexpert met 2 haartransplantaties. (1990 en 1995)

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch?” (Hans J. Diks)


Deze non-profit website wordt mogelijke gemaakt door onze sponsors

       Lasertherapie (LLLT)

    www.hairmax.com


MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nlHome

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.