Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Een eerlijk en onafhankelijk privé-consult voor een haartransplantatie

Een eerlijk en onafhankelijk privé-consult voor een haartransplantatie bij jou in de buurt

HJD

                                                         Hans J.Diks, jouw haartransplantatie-coach met het eerlijke verhaal

 Ben jij geïnteresseerd in een haartransplantatie?

Voordat je tot actoe overgaat, wil je je eerst goed laten informeren. Je wilt het eerlijke verhaal horen.  In een onafhankelijke privé consult kan ik al je vragen over een haartransplantatie beantwoorden, zoals:

 • Is een haartransplantatie geschikt voor mij ? Of kan ik beter wachten?
 • Wat voor een haartransplantatie behandeling hebt ik nodig? FUE of FUT?
 • Wat mag ik van een kliniek verwachten?
 • Hoeveel transplantaten (grafts) heb ik  nodig?
 • Zijn er in de toekomst nog meer behandelingen nodig?
 • Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van de haaruitval research?
 • Is er een andere, wellicht goedkopere oplossing voor mij?
 • Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van haaruitval?

En zo zijn er nog veel meer vragen. Uiteraard is een onafhankelijk privé consult ook heel geschikt voor een second opinion.

Eerlijk advies

Zoals je wellicht weet ben ik 23 jaar (1980-2003) directeur geweest van de eerste haartransplantatiekliniek in Nederland. Sinds 2003 heb ik geen (commerciële) bindingen meer met haartransplantatieklinieken. En dat wil ik zo houden.

Door de hevige concurrentie tussen klinieken heb ik gemerkt dat onafhankelijke voorlichting daar niet altijd (meer) op de eerste plaats komt. Als onafhankelijke partij kan ik daarom veel betekenen voor mensen met twijfels. Zeker bij vrouwen is de beslissing voor een haartransplantatie niet zo simpel.

Daarom ga ik je in mijn privéconsults op een eerlijke manier informeren. Ik geef je voldoende munitie om zelf een kliniek te kiezen. We kunnen ook afspreken dat ik met je meega naar het eerste consult bij de kliniek van jouw keuze

Over het consult

 1. Het is een eerlijk en onafhankelijk consult op 6 plaatsen door heel Nederland. De consults zijn op zaterdag.
 2. Ik beantwoord al jouw vragen en je ontvangt schriftelijke informatie die je in staat stelt om een kliniek te beoordelen.
 3. In verband met mijn onafhankelijkheid werk ik niet samen met een kliniek.
 4. Eventueel ga ik mee op jouw eerste consult bij de kliniek (apart overeen te komen).
 5. Gedurende 12 maanden sta ik ook nog telefonisch en / of per email tot je beschikking voor vragen (het coachingplan).
 6. Geen contract of iets dergelijks.  Een mondellinge afspraak volstaat.
 7. Een haartransplantatie kan een paar duizend euro kosten en het is voor de rest van je leven, ook als die niet goed is. Het is daarom van belang dat je een weloverwogen beslissing neemt. 
 8. Jouw investering in het concult is een bijdrage aan de Stichting Medi-Budget van € 95,- (incl btw).

Lang getwijfeld

Ik heb lang getwijfeld om privé consulten te geven maar een nogal emotionele gebeurtenis onlangs heeft mij overtuigd dat ik veel kan betekenen voor mensen met twijfel. Zeker bij vrouwen is de beslissing voor een haartransplantatie niet zo simpel.

De consultplaatsen

 • Den Haag-Leidschendam. Meer info
 • Eindhoven. Meer info
 • Zwolle. Meer info
 • Er komen er nog meer bij

 Consultafspraken

 • Alle consulthotels zijn makkelijk vindbaar en liggen aan of vlakbij de grote weg.
 • Alle consulthotels hebben gratis parkeren en zijn ook met openbaar vervoer bereikbaar.
 • Aanmelden bij de receptie met: Ik heb een sollicitatiegesprek met Hans J.Diks. Discreet dus.

optiesDe eerste stap

Stuur een e-mail naar: hans@haarproblemen.nl met als onderwerp: “privé consult”

Vermeld dan je naam en telefoonnummer en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dat verplicht je nog tot niets.

Meer informatie over haartransplantaties? Ga naar:https://www.haarproblemen.nl/category/haartransplantatie/

 Wil je meer weten van Hans J.Diks? Ga naar: https://www.haarproblemen.nl/cv/

Ik hoop graag iets van je te horen,

Hans J.Diks, jouw haartransplantatie-coach.

hansvoor                  hansna

Hans J. Diks, ook voor hem een haartransplantatie (1995)

Denk er aan. Op foto’s lijkt haar altijd dikker. (2D  i.p.v. 3D)

 “Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt” (Diksy)

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
 • No products in the cart.