Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Een pil tegen grijs haar?

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.


Wist je dat de firma L’Oréal al 10 jaar bezig is met een pil tegen grijs haar, gebaseerd op fruitextracten en waarbij gebruik wordt gemaakt van nanotechnologie.

Nanotechnologie

Een nieuwe wetenschappelijke techniek waarvan men in de toekomst nog veel meer zal gaan horen en niet alleen met betrekking tot haarkleuren maar ook op andere terreinen zal nanotechnologie worden toegepast in de nabije toekomst. Bij haren kan nanotechnologie er voor zorgen dat minuscuul kleine deeltjes beter in de haarschacht kunnen doordringen.

Grijs haar

Om grijs haar te bestrijden worden wereldwijd miljoenen uitgegeven dus voor L’Oréal een grote markt omdat de pil preventief moet worden ingenomen nog voordat de grijze haren verschijnen. Is men eenmaal grijs n zal ook die pil geen goed meer kunnen doen.

Wanneer beschikbaar?

Aangezien ze er al meer dan 10 jaar mee bezig zijn zal het product, als het werkt, spoedig op de markt komen.Hans J. Diks, hoofdredactie

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.