Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Een rage? Nu ook een haartransplantatie voor Wesley Snijder

Wat hebben Gordon Ramsay, Gerard Joling en Frans Bauer gemeen? Dat schreven we vorige week. Daar komt nu Wesley Sneijder bij. Wie is de volgende? Frank de Boer of Arjan Robben?

Het voorspellen van haaruitval

Ik heb in mijn meer dan 45 jarige loopbaan in “het haar” al zoveel hoofden gezien dat ik meestal direct, en al op jonge leeftijd kan zien of iemand last heeft of gaat krijgen van haaruitval. Ook kan ik veelal voorspellen tot waar iemand kaal gaat worden. We hebben het hier dan over mannen. Bij vrouwen is het ook te zien maar daar is het patroon anders.

 

Hoe kan je dat zien?

  • Het haar (of delen ervan) op het bovenhoofd wordt wat pluizig en groeit niet meer zo snel als het overige haar. Dat haar komt na een totale cyclus van haargroei meestal niet of veel minder terug.
  • Achterop de kruin zie je op oorhoogte dat het haar daar dunner is als het haar er onder.
  • De inhammen worden steeds dieper.

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.