Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Een verdere analyse van de klinische resultaten bij haarwortelvermeerdering van Replicel ®

Replicel meldt betere haargroeiresultaten als eerder gemeld bij de eerste proefnemingen op mensen.

Zeven proefpersonen

Bij zeven proefpersonen die nader zijn bekeken waren er drie met een haargroei van meer als 10%, te weten 17.2%, 19.2% en 19.6%. Ook bij hen waren er geen negatieve gezondheid effecten.

De eerste proeven bij mensen

Ondanks het feit dat deze eerste proefneming er op gericht was om de veiligheid van de methode te testen zijn de bereikte resultaten een aanmoediging om door te gaan.

Interim analyse

Ofschoon 63% van de proefpersonen een resultaat hadden van meer dan 5% zijn er toch proefpersonen die nog geen resultaat hebben. Het gemiddelde resultaat was 6.2%. Wellicht komt er later wel resultaat omdat de analyse 6 maanden na de laatste behandeling is gedaan. Ook bij haartransplantaties laat haargroei wel eens langer op zich wachten.

Wat nu?

Nadat goedkeuring is verkregen van de gezondheidsautoriteiten is Replicel van plan om een verdere studie aan te vangen die 12 tot 24 maanden gaat duren (fase 2b). Ook hierbij zijn er weer check ups

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.