Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Eigen Pers Bericht

Eigen Pers Bericht

 

Wist u dat meer dan 80% van alle mannen min of meer last krijgt van haaruitval? En dat dit bij vrouwen 50% is en stijgend?

Met zijn nieuwe boek ‘HAIRbusters’ wil haaruitval consultant Hans J. Dirks mensen helpen mythes van feiten te onderscheiden in de haarwereld.

Maasdam, 8 september – Niet iedereen in Nederland heeft een volle haardos meer. Bijna 50% van vrouwen en 80% van mannen krijgt in hun leven te kampen met haarproblemen. Dat wordt door veel van deze mensen als een groot probleem ervaren. Adverteerders spelen hier slim op in en maken hemelse beloftes die ze niet waar kunnen maken. Met zijn nieuwe boek HAIRbusters wil Hans J. Diks mensen helpen om niet in een valkuil te stappen. Het boek is onlangs uitgekomen.

Onafhankelijk?

Ik kwam onlangs nog een gepensioneerde arts tegen die een haargroeimiddel op de markt heeft gebracht en in de media nu wordt gepromoot als expert bij haarproblemen. Dit, terwijl hij niet als dermatoloog werkzaam is geweest en er al een echte dermatoloog op die website aanwezig is.

Vragen?

Even een mailtje naar Hans@haarproblemen.nl Ik zit nu al meer dan 40 jaar in de haarproblemenwereld en ik heb veel behandelingen en producten voorbij zien komen Jammer genoeg heb ik ook moeten constateren, dat er veel misbruik wordt gemaakt van mensen, die lijden onder hun haarprobleem. In die meer dan 40 jaar heb ik gelukkig ook veel zien verbeteren bij de behandelingen en producten.

Vind hier wat nieuw is op haarproblemen.nl

https://mcusercontent.com/e775ee5ff9de48a134fbebebe/files/b364dd51-9544-4e17-b511-9fe1583bfac5/Uitreksels_hairbusters_v25.pdf


Aanmelden voor Haarweetjes

Gratis iedere maand nieuwe haarweetjes, nieuws en informatie in je mailbox.

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.