Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

haargroeimiddelen

FUE haartransplantatie. 10 voordelen

                                   “0. logo-haarproblemen

Eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk

 Er is de laatste tijd nogal wat debat over wat de beste methode is voor een haartransplantatie. FUE of FUT.  Er is echter geen juist antwoord. Alles is afhankelijk van de individuele cliënt en hoeveel grafts er nodig zijn.  Dit gezegd hebbend, er zijn wat belangrijke voordelen verbonden aan de FUE methode waardoor deze methode momenteel de meest populaire methode is onder de cliënten. Hieronder de 10 voordelen.
FUT scarFUE scars
                  FUT   behandeling                                                                                                                                          FUE behandeling
2. HT man beoordeling donorsite                                                                                                     FUT behandeling na de genezing           

1. Je wilt een zo dik mogelijk resultaat

 Omdat de behandelend arts een groter donorgebied tot zijn beschikking heeft kan bij voldoende FUE grafts de haardikte hoger worden dan bij de FUT methode.

2. Je wilt geen litteken van links naar rechts

Bij de FUE methode zijn de littekens veel minder dan bij de FUT methode. Dat betekent niet dat een FUT behandeling littekenloos is. Ze zijn alleen veel minder zichtbaar.

3. Je wilt een zo snel mogelijke genezing

De FUE methode geneest sneller dus de tijd om de behandeling te verbergen voor jouw omgeving is korter.  Je moet er echter wel rekening mee houden dat het donorgebied meestal geschoren wordt, iets dat met de FUT methode niet nodig is.

4. Je wilt zo snel mogelijk weer willen sporten

Omdat bij de FUT methode een hechting wordt aangebracht in het donorgebied zijn er beperkingen tot dat het donorgebied is geheeld en de hechting verwijderd.

5. Het donorgebied is veel groter

Als er veel grafts nodig zijn kunnen ze uit een groter donorgebied worden verwijderd dan met de FUT methode.

6. Je wilt een natuurlijk resultaat

De resultaten met de FUE methode zijn over het algemeen natuurlijker dan met de FUT methode.

7. Je wilt veel mogelijkheden hebben om jouw haar te kappen

Omdat er geen litteken van links naar rechts loopt kan je jouw haar heel kort laten knippen. Bij de FUT methode loop je de kans dat bij te kort haar het litteken zichtbaar wordt.

8. Je wilt zo snel mogelijk weer aan het werk

Hiervoor geldt hetzelfde als bij nummer 4 hierboven.

9. Je wilt niet terug komen om de hechting te laten verwijderen

Omdat er bij de FUE methode geen hechting wordt geplaatst kan je dat tweede bezoek vergeten.

10. Je wilt zo min mogelijk pijn

Omdat er in het donorgebied niet wordt gesneden is de FUE methode over het algemeen minder pijnlijk als de FUT methode.

Bovenstaande wil niet zeggen dat de FUE methode alleszaligmakend is en dat de FUT methode kan worden vergeten. Er kunnen omstandigheden zijn om toch de FUT methode toe te passen. Bespreek dit met de behandelend arts.

Door: Hans J.Diks

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt” (Diksy)

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.