Gratis digitaal spreekuur

Afbeeldingsresultaat voor questions

Vanaf 1 oktober 2013 heeft Hans J. Diks van de Stichting Medi Budget een digitaal spreekuur ingesteld.

Heb je een vraag over:

 Haaruitval

Haartransplantatie

Haarklonen

Preventie haaruitval

Haargroeimiddelen

Etc., etc.

Stuur een email naar hans@haarproblemen.nl met je telefoonnummer en de beste beltijd. Je hoort dan van mij. Mail je liever je vraag zodat ik daar per mail weer op kan reageren? Dat kan ook. Aan mijn adviezen zijn geen kosten verbonden en ik heb ook geen verbindingen met commerciële instellingen zodat je privacy optimaal wordt gegarandeerd. Mijn adviezen zijn eerlijk en onafhankelijk. 

HJD

Hans J. Diks, schrijver en journalist over haarproblemen.

Ik heb ook zelf ervaring met twee haartransplantaties.

 =====================================================================

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This