Waarom verkopen niet bewezen middelen, middelen met een” KwakAlert” toch goed?

Leren we het dan nooit?

Ik ben allang bezig om niet werkende haargroeimiddelen en behandelingen te ontmaskeren. Toch blijkt dat ze wel verkopen. Ik vermoed dat dat heeft te maken met de marketing methodes die worden gebruikt. Als je er maar genoeg geld tegen aan gooit zijn er altijd wel mensen die er in trappen.

Cafeïne shampoo

Zo ben ik zelf een tijdje bezig geweest met een hele grote Duitse firma die diverse shampoo-s  verkocht met cafeïne die haaruitval moesten voorkomen. Oh ja, ze hadden voor mannen en vrouwen verschillende merken. Zou de inhoud dan anders zijn geweest? Ik denk het niet, wellicht alleen het geurtje. Toen ik om onafhankelijke bewijzen van de werkzaamheid vroeg kreeg ik alleen resultaten van eigen onderzoeken te lezen. Maar………………die waren wel geschreven door een echte arts. (kent u deze nog? Wijj van WC eend adviseren WC eend). Uiteindelijk webben ze toch hun claims moeten veranderen.

Doe je huiswerk

Als je hieronder bij “meer info” klikt zie je nog meer voorbeelden van onbewezen haargroeimiddelen en behandelingen. Zelfs artsen weten er wel raad mee. 

Meer info: https://www.haarproblemen.nl/?s=haargroeimiddelen


 

Voor een gratis digitaal consult met Hans J. Diks: ga je naar: https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur-hans-j-diks/

Voor een persoonlijk  en onafhankelijk privé consult met Hans J. Diks ga je naar: https://www.haarproblemen.nl/8513-2/

In 1 minuut naar de informatie die jij zoekt op:https://www.haarproblemen.nl/haarproblemen-informatie-zoeken-2/


Deze informatie wordt je aangeboden door Hans J.Diks, internetjournalist (lid NVJ)

Hans J.Diks is werkzaam voor de Stichting Medi-Budget, een non-profit organisatie op het gebied van voorlichting bij haarproblemen voor de consument .

Ik heb geen commerciële bindingen met klinieken. Daardoor kan ik onafhankelijkheid garanderen.

Ook mijn sponsors hebben geen invloed op mijn berichten. Zij zijn echter wel ethisch geselecteerd.