Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haarklonen. Voortgangsrapport van Aderans Research Intitute (ARI)

Op 11 juli 2011 bracht het ARI een voortgangsrapport uit over hun klinisch onderzoek bij hun haarvermeerdering studie. Gedurende een recent congres over haarproblemen in Parijs, Frankrijk gaf de CEO van Aderans, Dr. Ken Washenik, een presentatie over hun studie en de voorlopige resultaten van fase 2 van de klinische proeven. (Het ARI proces)

De studie

Gedurende de studie worden volgens Dr. Washenik stamcellen verwijderd van het achterhoofd, in het laboratorium gecultiveerd en vermeerderd en daarna geïnjecteerd in kale gebieden op het bovenhoofd. Het is de bedoeling dat dit proces het aantal haren dat zal gaan groeien na geïnjecteerd te zijn in het bovenhoofd zal vermeerderen.

De resultaten tot nu toe

Dr. Washenik legt uit dat, ofschoon voorlopig, de data van de tweede fase van deze klinische studie veelbelovend zijn en een goede haargroei laten zien Aderans zal doorgaan om de werkwijze te verbeteren en hopelijk op een dag een consistent succes kan laten zien dat zich kan meten met de huidige FUE en FUT techniek van haartransplantatie.

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.