Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haartransplantatie

Haartransplantatie, Wat is er veranderd de laatste 10 jaar?

Door stichting medi-Budget, een non-profit stichting

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in uw kennissenkring met haarproblemen?

Ik zou het op prijs stellen als je deze informatie wilt doorsturen. Je kunt daar een ander mee helpen.


Haartransplantatie, Wat is er veranderd de laatste 10 jaar?

In de afgelopen tien jaar hebben we de industrie behoorlijk zien veranderen. De chirurgische instrumenten zijn nu veel geavanceerder, waardoor we ultra-verfijnde grafts, kleinere incisies kunnen maken, wat op zijn beurt de herstelperiode en littekens vermindert.

De goede veranderingen

  • De chirurgische instrumenten zijn nu veel geavanceerder, waardoor we ultra-verfijnde grafts, kleinere incisies kunnen maken, wat op zijn beurt de herstelperiode en littekens vermindert.
  • Dankzij de introductie en verfijning van de FUE techniek kunnen nog meer patiënten kandidaat worden voor haarherstel. We zien een toename van chirurgische behandelingen bij vrouwen en zelfs  haartransplantaties worden  nu bij hen toegepast.
  • Vooruitgang in niet-chirurgische behandelingen en haaruitval preventie is enorm vooruitgegaan. Het gebruik van low-level lasertherapie (LLLT), PRP en nu, de veelbelovende en opwindende exosome-therapie heeft patiënten geholpen de kwaliteit van hun bestaande haar te behouden en te verbeteren.

Het Internet

Het internet is tegenwoordig het grootste medium om informatie binnen te halen. Die informatie is meestal niet onafhankelijk zodat je op moet passen om niet in de reclameval val te lopen. Ook op de haarprobleem forums  kan je niet rekenen. Over ieder onderwerp met betrekking tot haarproblemen kan je zowel goede als slechte meningen vinden. Waar kan je dan eerlijke en onafhankelijke informatie vinden? Voor zover ik weet kan dat alleen bij www.haarproblemen van deze uitgever.

De slechte veranderingen

  •  We zien tal van artsen die haartransplantaties integreren in hun praktijk die geen, of weinig ervaring hebben met die behandeling.
  • We zijn getuige van fabrikanten van robot haartransplantatie apparatuur die artsen benaderen die geen ervaring hebben met haarherstel, met de belofte eenvoudig geld te kunnen verdienen.
  • Sommige van deze fabrikanten gaan zelfs zo ver dat ze die beginnende artsen voorzien van zogenaamde training en fly-by-night technici om de procedures voor hen uit te voeren.
  • Het overdragen van de typisch chirurgische procedure aan technici leidt tot slechte resultaten en biedt op zijn beurt een negatief beeld van de haartransplantatie-industrie in het algemeen. Assistenten kunnen wel assisteren bij niet chirurgische delen van de behandeling maar ook alleen als ze voldoende ervaring hebben omdat ook die procedures belangrijk zijn voor het eindresultaat.
  • Ook zien we de laatste tijd steeds meer advertenties voor haarbehandelingen in het buitenland. Als je daar meer over wil weten dan verwijs ik graag naar www.ishrs.org.  De ISHRS is de grootste onafhankelijke vakvereniging met betrekking tot haarherstel met internationaal meer dan 1000 artsen als lid. .Ook in Nederland zijn haartransplantatie artsen lid van de ISHRS.

Vraagje? mail naar hans@haarproblemen.nl. Je vragen worden gratis (anoniem) beantwoord.

Meer informatie:www.haarprobroblemen.nl 

 “EN VOORTS BEN IK VAN MENING DAT DE MEESTE HAARGROEIMIDDELEN WEGGEGOOID GELD ZIJN” (Hans J. Diks)

Webmaster: Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ).  Ervarings expert. Heeft zelf  2 haartransplantaties. (1990 en 1995)

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch?” (Hans J. Diks)


Deze non-profit website wordt mogelijke gemaakt door onze sponsors

 HAARTRANSPLANTATIE

               www.hairplusmc.nl 

                

 www.nationaalhuidcentrum.nl


       LASER THERAPIE (LLLT)

    www.hairmax.com


MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nlHome

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.