Het haartransplantatie consult gesprek. Wat moet je weten.

Doe je huiswerk

Afbeeldingsresultaat voor huiswerk

 

Overweeg je en haartransplantatie? Dan ben je ook bereid om daar aardig wat geld voor over te hebben. Dan is het nog niet teveel gevraagd om je te verdiepen in de mogelijkheden, en zeker ook de onmogelijkheden van een haartransplantatie. Dat huiswerk vind je op:https://www.haarproblemen.nl/?s=haartransplantatie

Het consult gesprek

 

Als eerste adviseer ik om met een vertrouwd iemand samen te gaan. Twee weten meer dan een. Over het algemeen is dat gesprek bij de meeste klinieken gratis. Het beste zou dan zijn als dat gesprek dan kan worden gevoerd met de behandelend arts. Gezien de tijd die er met en grondig consult is gemoeid is dat niet altijd mogelijk. Het technische gedeelte van een consult gesprek kan dan ook prima gedaan worden door bijvoorbeeld een assistent van de behandelend arts. Ook voor het financiële deel van een consult gesprek is de arts niet nodig. De meeste artsen willen zich daar trouwens toch niet mee bemoeien. 

Wat is er nodig na het consult gesprek?

Vraag altijd een schriftelijke bevestiging (offerte) van wat er tijdens dat gesprek is besproken. Welke methode wordt er toegepast? Hoeveel grafts / haren  zijn er nodig? Wat zijn de toekomstverwachtingen? En zo zijn er nog wel meer zaken die te sprake zijn gekomen. 

 Toch een gesprek met de behandelend arts?

Mijn advies is om dan later alsnog en vervolg consult te vragen met de behandelend arts. Je wil toch wel weten wie er aan je hoofd gaat zitten? Ondanks de offerte komen er later, als je weer thuis bent, toch weer vragen op. Noteer die dan om met de behandelend arts alsnog te bespreken. Zo,n consult hoeft niet lang te duren. Als het eerste consult goed is geweest denk ik dat maximaal 15 minuten genoeg is. Het komt toch regelmatig voor dat de cliënt / patiënt de behandelend arts pas ziet op de dag van de behandeling. Als er dan iets niet goed voelt is het moeilijk om weer huiswaarts te gaan zonder behandeling.  

Dan de beslissing om een daar een haartransplantatie te doen

Pas na dat vervolg consult, en als je helemaal tevreden bent neem je de beslissing om met die betreffende kliniek in zee te gaan, of misschien toch maar niet? Gedurende het eerste consult en het vervolg consult met de behandelend arts moet er vertrouwen zijn gegroeid. Bij twijfel, niet inhalen. 

Meer info: https://www.haarproblemen.nl/s=haartransplantatie


Webmaster: Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

:“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch?” (Hans J. Diks)

Voor een gratis digitaal consult met Hans J. Diks ga je naar: https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur-hans-j-diks/

Voor een persoonlijk  en onafhankelijk privé consult met Hans J. Diks ga je naar: https://www.haarproblemen.nl/8513-2/

In 10 seconden naar de informatie die jij zoekt op:https://www.haarproblemen.nl/haarproblemen-informatie-zoeken-2/