Hé, Diksy. Wat heb je zelf aan je haaruitval gedaan?

Eerlijke en onafhankelijke voorlichting voor de consument

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen?
Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. 
Je kan daar een ander mee helpen.

Wat doet Hans J. Diks aan zijn haaruitval? Wat zit er onder die hoed?

Zoals je weet geef ik onafhankelijke informatie bij haarproblemen. Geen reclame dus want dat zie je al genoeg. Nu echter maak ik een uitzondering, omdat ik zelf het onderwerp ben.  Ik heb in totaal 2 haartransplantaties gehad en ben daar mee tevreden. In meerdere artikelen heb ik er op gewezen dat de hoek waaronder je een haartransplantatie ziet heel belangrijk is.  https://www.haarproblemen.nl/haartransplantatie/opgelet-met-haartransplantatie-fotos/

Haartransplantatie

Op onderstaande video kan je zien dat bij mij, ook na 2 haartransplantaties, van bovenaf de hoofdhuid zichtbaar is, terwijl als je mij recht in het gezicht aankijkt mijn haar redelijk dekkend is. Geen volle kop maar beter dan eerst.

http://www.dailymotion.com/video/xq0vkr_toppik-demo-in-hd_lifestyle

Cosmetische haarverdikking

Tijdens een van mijn bezoeken aan een relatie kwam ik binnen toen ze aan het filmen waren met het cosmetische haarverdikking product Toppik. Omdat ik dit product als eerste in 1998 in Nederland introduceerde (weer verkocht in 2003) is het op beurzen regelmatig op mijn hoofd gedemonstreerd. Een model voor de video was er nog niet dus werd ik op de stoel geplant en weer gefilmd. Zie hier het resultaat.

http://www.dailymotion.com/video/xq0vkr_toppik-demo-in-hd_lifestyle

Meer info: www.haarproblemen.nl


Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ) 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.