Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haartransplantatie. Wat is de beste kliniek?

             De beste kliniek is:

  • Die met de meest ervaren artsen

  • Die met de meest ervaren assistenten

  • Die jouw vragen goed beantwoorden

  • Die met bewezen resultaten

  • En hoe kom je dat te weten?

Je staat op het punt om duizenden Euro’s uit te geven voor een haartransplantatie. Is het dan teveel gevraagd om je huiswerk te maken? 

Waar kan ik dat huiswerk vinden?

Begin maar eens om onafhankelijke informatie op: https://www.haarproblemen.nl/?s=haartransplantatie. Daar ben je dan wel even mee bezig maar die informatie is nuttig en onafhankelijk. Geen reclame dus

En dan? 

Als je dan  nog wat vragen heb, en meestal is dat zo, dan kan je terecht op mijn gratis digitaal consult: https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur/. Vraag mij niet naar welke kliniek je moet gaan. Ik moet en blijf onafhankelijk ondanks het feit dat zich onder mijn sponsors ook klinieken bevinden. 

En als ik dan nog meer wil vragen? 

Dan kan je terecht op https://www.haarproblemen.nl/prive-consult-met-hans-j-diks-haartransplantatie-expert/ maar dat is niet gratis. Als je echter je huiswerk goed heb gedaan en mij eventueel nog wat heb gevraagd op mijn gratis digitaal spreekuur dan kan je jezelf deze kosten besparen. 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.