Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haaruitval behandelingen van de toekomst

Eerlijke en onafhankelijke voorlichting voor de consument

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen?

Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. 

Je kan daar een ander mee helpen.


Wat te verwachten van toekomstige haargroeimiddelen

Wanneer komt het nou?

Regelmatig wordt mij gevraagd wanneer we een grote doorbraak kunnen verwachten in de research naar haargroeimiddelen. Behandelingen die in onderzoek zijn zoals die bij Replicel, Histogen, en Cloning/Hair Multiplication lijken veelbelovend. Maar!!!!!!!!!!!!! zullen ze haaruitval oplossen? Of komt er wellicht een andere oplossing die een en ander compleet op zijn kop zet?

Waar wachten we op? 

Het is mogelijk dat er nieuwe behandelingen in de komende 5 tot 10 jaar komen maar in de nabije toekomst zullen dat alleen maar behandelingen zijn die aan de al bestaande lijst kunnen worden toegevoegd.

Dus er is nog hoop? 

Natuurlijk is er hoop dat eventuele nieuwe behandelingen beter en veiliger zijn dat wat we nu hebben maar het blijven behandelingen en genezing wordt nog niet geboden. Na verloop van tijd, als we de werking van de follikel machinerie nog meer ontwarren  zullen er ook betere behandelingen komen. Een en ander is voor iemand zoals ik, met een passie voor haar problemen, een fascinerend vooruitzicht.

 


Meer info: https://www.haarproblemen.nl/?s=Research

Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

Ervarings expert

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)


 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.