Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haaruitval crisis? Kan die er ook nog bij?

LinkedIn ico  Facebook icoTwitter ico  Youtube ico

Hans J. Diks de enige onafhankelijke haaruitval expert in Nederland

Deze informatie wordt je aangeboden door Hans J. Diks van de stichting Medi-Budget, de uitgever van www.haarproblemen.nl. Deze informatie is eerlijk en onafhankelijk. Stichting Medi-Budget heeft geen commerciële bindingen met klinieken, salons en leveranciers van haarproducten.


Boek Hairbusters Foto Hans J Diks

Haaruitval crisis? Kan die er ook nog bij?

Je kan de laatste tijd de krant niet openslaan of de TV aanzetten of je leest en hoort over de soorten crisis waarin Nederland zich bevindt. Hierbij wat voor voorbeelden:

  • Energie crisis
  • Toeslagen crisis
  • Zorg crisis
  • Corona crisis
  • Etc.

Wat ontbreekt is de haaruitval crisis. Weet jij dat meer dan 80% van alle mannen last heeft van haaruitval? En dat dit voor vrouwen ongeveer 50% is en snel stijgend? Dan mag je dit toch ook wel een crisis noemen? Wordt het niet tijd dat de regering ook daar wat aan gaat doen? Toch?

Eindelijk een eerlijk en onafhankelijk (e)boek over dit onderwerp dat ik onlangs heb geschreven. Je kan het vinden op www.haarproblemen.nl/boeken.

Vragen: Hans@haarproblemen.nl


Aanmelden voor Haarweetjes

Gratis iedere maand nieuwe haarweetjes, nieuws en informatie in je mailbox.

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.