Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haaruitval en chemokuur

logo_haarproblemen

Eerlijk, betrouwbaar, onafhankelijk

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in jouw kennissenkring met haarproblemen?

Ik zou het op prijs stellen als je onze informatie wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.


Ik moet een chemokuur ondergaan wat nu?

Natuurlijk heel vervelend allemaal. Buiten het gegeven dat je dit moet ondergaan, krijg je ook te maken met de bijwerking. Zo valt meestal na verloop van tijd het haar uit. Gelukkig kan dit eenvoudig opgelost worden door het dragen van een haarwerk. Wij adviseren je dan ook om zo snel mogelijk bij een haarwerkspecialist langs te gaan zodra je weet dat u een chemokuur moet ondergaan. . Tijdens het consult gesprek wordt alles uitgelegd en de mogelijke oplossingen besproken. Zo krijgen ze een goede indruk van de huidige haardracht, kleur en jouw wensen.

Welk type en model?

Samen wordt het gewenste haarwerk model en type uitgekozen. Een goede haarwerkspecialist verzorgt ook de declaratie naar de ziektekostenverzekering. Zij moeten dus zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Indien niet op voorraad, bestellen ze meestal vrijblijvend het gewenste haarwerk. Je betaald dus nog niets.

Privacy

Een goede haarwerkspecialist heeft speciaal voor zijn cliënten privé studio’s en een uitgebreide collectie van haarwerken. De keuze is dus makkelijk te maken. Je kunt kiezen voor echt haar of synthetisch haar. Het personeel van erkende haarwerkzaken is speciaal opgeleid om een gericht advies te verstrekken en uitleg te geven over de verschillen bij elk type haarwerk.

Het keurmerk

Erkende haarwerkspecialisten hebben een keurmerk dat is ingesteld door de zorgverzekeraars. Daarvoor moeten haarwerkspecialisten aan heel wat voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor levering aan de cliënten van de zorgverzekeraars.

De kosten

Vaak volstaat de standaard bijdrage van de zorgverzekeraar al bij de aanschaf van een synthetisch haarwerk.. Afhankelijk van de polis kan ook het hele haarwerk vergoed worden. Informeer daarvoor bij de zorgverzekeraar, zeker als u een aanvullende polis hebt.

Wat voorbeelden

http://www.justhair.nl/haardirect-vrouw/haarwerk-modellen-kort.html

(Met dank aan Just Hair b.v.)


Door: Hans J.Diks

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.