Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haaruitval en vitaminen

Artikelen van Hans J. Diks mogen gratis worden overgenomen mits o.v.v.

BRON:   www.haarproblemen.nl

 logo_haarproblemen

Het eerlijke en onafhankelijke verhaal voor de consument

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen


VOEDINGSSUPPLEMENTEN EN PREVENTIE HAARUITVAL

Gelukkig zijn de dagen van de zogenaamde “combovers”, een hele lage scheiding links of recht en dan het haar over het bovenhoofd kammen, voorbij. Ook de zichtbare haarstukken boren tot het verleden. Als ze nog te zien zijn is dat een kwestie van slecht onderhoud. Maar niet iedereen is geschikt voor een haartransplantatie of een onzichtbaar haarwerk.

Vitamines
Veel mensen gaan dan over op vitamines en andere voedingssupplementen in de hoop op minder of het stoppen van de haaruitval. Maar welke dan? Voedingssupplementen worden niet zo grondig bekeken als medicijnen.

Wat tips
• Ga er niet van uit dat iets dan natuurlijk is ook veilig is. Het is mogelijk dat voedingssupplementen de werking van de nodige geneesmiddelen kunnen tegenwerken.
• Alvorens vitamines en voedingssupplementen te gaan gebruiken vraag het even aan de huisarts, ook als je geen geneesmiddelen gebruikt. Hij/zij kan een en ander zeer snel in zijn computer nagaan.
• Sommige  supplementen kunnen de ernst van sommige gezondheidsproblemen verhogen. Dit is zeker het geval bij maagzweren, leverproblemen, nierziekten of een vergrote prostaat. Ook bij zwangere vrouwen is voorzichtigheid geboden.
• Sommige supplementen kunnen invloed hebben op operaties. Vertel daarom altijd aan de chirurg welke middelen u gebruikt. Misschien moet je er (tijdelijk) mee stoppen.
• Als je denkt dat een supplement helpt bij jouw haarprobleem ga er dan niet automatisch van uit dat een hogere dosis beter is. Volg altijd de gebruiksinstructies van de fabrikant.

Meer info: www.haarproblemen.nl/category/haaruitval


Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

Hans Diks

Jouw consumentenman bij haarproblemen

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy) 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.