Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haaruitval onderzoek. Doet  Dr. Takashi Tsuji nog mee? Hij heeft wel krachtige partners

0. logo-haarproblemen

Eerlijke en onafhankelijke voorlichting voor de consument

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen?
Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. 
Je kan daar een ander mee helpen.

 

Kyocera-Tsuji-Riken/orgel Technologies

 Dr. Takashi Tsuji  van Kyocera-Tsuji-Riken/orgel Technologies werkt in een van de meest geavanceerde labs in de wereld van het Riken Instituut in Japan. Hij nam de taak op zich om met het gebruik van stamcellen haren te laten groeien. Vervolgens kreeg hij grote partners om zijn werk verder te helpen. In midden 2016 werd bekend dat Riken   een joint venture met het elektronicabedrijf Kyocera zou aangaan om de technologieën van Dr. Tsuji op de markt. te brengen. In de joint venture gaat Kyocera de cellverwerkings-apparaten ontwikkelen en RIKEN het onderzoek doen dat verantwoordelijk is voor het kweken van de stamcellen, de manipulatie, het productieproces en de uitvoering van de preklinische proeven.

folliculaire primordium

De behandeling bestaat uit het verwijderen van een klein aantal haarzakjes uit iemands hoofdhuid-donorgebied en het isoleren van twee specifieke soorten cellen van de follikel, de papilla cellen en de epidermale cellen.  Deze cellen worden vervolgens gekweekt, vermenigvuldigd en gecombineerd tot een haarfollikel  of “folliculaire primordium.”  Zodra de haarfollikels vermenigvuldigd zijn worden ze overgebracjht naar een kliniek waar zij worden ingeplant in de hoofdhuid van de oorspronkelijke donor.

Status: Currently undergoing research with a goal of market release in 2020.

http://bit.ly/2tD4ksv

Bron: Follocle thoughts

Meer iinfo: www.haarproblemen.nl/research


Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

Ervaringsexpert

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt” (Diksy) 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.