Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haaruitval onderzoek. Hoe zit het met RT 1640?

Eerlijke en onafhankelijke voorlichting voor de consument

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen?
Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. 
Je kan daar een ander mee helpen.

RT 6140

 RT1640 van RiverTown Therapeutics Inc– is samenstelt uit minoxidil, ciclosporine-A, en een nieuwe drug RT175. Deze compound is ontwikkeld door de oprichter van RiverTown Therapeutics Inc., David Weinstein MD, PhD. In een fase 1 proef, 100% van de mensen die de behandeling gebruikten hadden een bevredigende haargroei en, naar verluidt, verschillende mensen hadden volledige haar regeneratie.  RT1640 kwam tot leven door middel van haar oprichter die een persoonlijk belang had  bij het herstellen van zijn haargroei.

Punten van belang: De resultaten voor RT1640 zijn de meest significante haren regeneratie resultaten die ik ooit van een lotion behandeling hen meegemaakt. Niet alleen hetstelt RT1640  haargroei maar het herstelt ook het pigment van het haar dat het regenereert. De sterke veiligheid-profielen van de drie agenten die deel uitmaken van de RT1640 moeten kunnen profiteren van het klinische proefproces. Momenteel werven ze fondsen voor een fase 1B/2A studie in 2017.

Status: Currently raising funds for a Phase 1B/2A study in 2017.

www.rivertowntherapeutics.com

Bron: Follocle thoughts

Meer info:www.haarproblemen.nl/research


Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

Ervaringsexpert

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt” (Diksy) 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.