Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haaruitval onderzoek. Heeft Replicel de beste papieren?

 Eerlijke en onafhankelijke voorlichting voor de consument

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen?

Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. 
Je kan daar een ander mee helpen.

 Replicel / Shiseido

Onder de aanduiding RCH-01,kweekt Replicel van iemands eigen goede haar follikelcellen en vermeerderd die in het laboratorium om dan vervolgens die cellen opnieuw te injecteren in de eigen hoofdhuid. Eerst wordt door middel van een biopsie een aantal haren met gezonde haarzakjes verwijderd. Vervolgens wordt een specifieke cel van de follikel ontleed en gekweekt in een groeimedium. De cellen worden dan vermeerderd in de miljoenen en dan terug in de hoofdhuid geïnjecteerd. Er is een korte video over de procedure hier. watch our video.

Replicel samen met Shiseido

Replicel is betrokken geweest bij veel activiteit in het afgelopen jaar om hun RCH-01 behandeling tot een wereldwijd succes verder te ontwikkelen. Replicel iis een samenwerking aangegaan met een als  Shiseido, die de vierde grootste cosmetica bedrijf in de wereld is. In mei 2014 opende Shiseido een enorme biotechnologie faciliteit in Japan voor het versnellen van de lancering van Replicel’s technologie RCH-01. Deze inspanning valt perfect samen met Japan’s nieuwe wetgeving die is ontworpen om te  om het proces voor stamcel technologieën te versnellen.

De wetgeving in Japan

Met andere woorden,  Japan is nu een ideale plek voor het starten van een nieuwe technologie en het snel op de markt brengen daarvan. Om duidelijk te zijn, Shiseido en Replicel zijn afzonderlijke bedrijven. Replicel heeft echter vergunning gegeven aan Shiseido om de rechten om de RCH-01 technologie verder te ontwikkelen in verband met die versnelde regelgeving pad in Japan. Als tegenprestatie verwerft Shiseido dan de rechten voor toepassing in Asia. Het is vermeldenswaardig dat Shiseido haar eigen wetenschappers in dienst heeft die werkzaam zijn aparte haar-regeneratie technieken. 

Status: Shiseido’s Japan trial has launched in 3rd quarter 2016. Estimated market release by 3rd quarter 2018 in Japan.

www.replicel.com

Bron: Follocle thoughts


Meer info: www.haarproblemen.nl/research

Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

Ervaringsexpert

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”( Diksy)


 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.