Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haaruitval onderzoek. Zit de oplossing in de moleculen?

Eerlijke en onafhankelijke voorlichting voor de consument

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen?
Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. 
Je kan daar een ander mee helpen.

 Samumed

-SM04554 is een actuele oplossing van een klein molecuul dat de Wnt activeert de haren te laten groeien.  In maart 2016 presenteerde  Samumed hun langverwachte fase 2 resultaten aan de Amerikaanse Academie van Dermatologie. De resultaten van fase 2 kreeg een gemengde reactie in de online wereld van haargroei experts, maar het belangrijkste is dat  het haar in het proces groeide. Er werd ongeveer een toename van 10% toename van haar dichtheid  waargenomen in de groep die het beste reageerde.  

Fase 2 studie afgewerkt

Samumed heeft  inmiddels een tweede fase 2 studie afgewerkt om beter te begrijpen hoe hun molecuul het voor el;kaar krijgt het haar te laten groeien. De bevindingen uit de eerste fase 2 studie leiden tot de conclusie dat deze drug  geen “dosis reactie” bij patiënten opriep. Dit betekent dat meer van het middel  toevoegen aan een patiënt  niet tot meer resultaten leidt. Het vinden van de “precies goed” dosering en toepassing is belangrijk voor dit middel om op zijn best te werken. 

Status: Have recently completed the biopsy analysis Phase 2 trial. Samumed has announced a third Phase 2 trial will happen sometime in 2017 before moving into a Phase 3 trial.

www.samumed.com

Bron: Follicle thoughts

Meer info:www.haarproblemen.nl/research


Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

Ervaringsexpert

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy) 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.