Haaruitval bij de vrouw met 2 video’s

 
Schrijver en journalist over haarproblemen

Weet je dat haaruitval bij vrouwen steeds meer voorkomt? De specifieke deden daarvoor is nog niet bekend, maar wel dat het te maken heeft met de hormoonhuishouding bij vrouwen. Gedurende het leven schommelt die hormoonhuishouding door bijvoorbeeld het gebruik van de pil en het krijgen van kinderen.

Hieronder kan je 2 video’s aantreffen van mijn Australische vrienden. Ik ken ze persoonlijk van de congressen van de ISHRS die wij bezochten. Ik werk graag met hun video’s omdat ze  onafhankelijk informatie geven zonder hun kliniek te promoten.

In onderstaande video’s kan je wegen vinden om het haar wat je nog hebt te behouden. Het zijn dus geen haargroeimiddelen want die bestaan niet. Wel middelen om te behouden wat je nog hebt. Het zijn dus haarbehoudmiddelen.

Wat kan je doen om je haar te behouden:

  • Deel 1. Het gebruik van Minoxidil. In het begin kan Minoxidil wat extra haaruitval geven, maar schrik niet, dat is het bewijs dat het werkt. Het gebruik wordt duidelijk uitgelegd. Denk er wel aan om het het gebruik vol te houden (minstens 6 maanden).
  • Deel 2. De Low Level Laser Therapie (LLLT). Daarvoor kan je bij klinieken terecht of een doe-het-zelflaserapparaat aanschaffen.
  • Ook een combinatie van beide behandelingen kan voordeel geven.
  • Waarschuwing: Zoals bij ieder geneesmiddel werkt het ook bij deze behandelingen niet voor iedereen.

Ala laatste wil ik jullie nog wijzen op mijn artikelen die ik in de loop der jaren over beide behandelingen heb geschreven.

www.haarproblemen.nl/minoxidil

www.haarproblemen.nl/LowLevelLaser

zie:Hans J. Diks over haargroeimiddelen


“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt ” (Diksy)

HANDIGE LINKS NAAR HANS J. DIKS


Deze non-profit website wordt mede mogelijke gemaakt door onze sponsors

  Lasertherapie (LLLT)

www.hairmax.com


MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nl

                  ===============================

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.