Hairbusters, binnenkort verkrijgbaar

 

Binnenkort komt mijn nieuwe boek uit met de naam HAIRBUSTERS. In dit boek neem ik de haarbehandelingen en haarproducten onder de loep waar veel mee gesjoemeld wordt.  Ik bezoek websites en kijk naar advertenties waarin deze haarbehandelingen en producten worden aangeprezen. Het is een gids voor de consument als waarschuwing tegen dat gesjoemel en een wegwijzer naar behandelingen en producten die wel te vertrouwen zijn. Het komt zowel als print en als e-boek in de webshop van mijn website. Zodra het boek klaar is zie je dat ook in mijn blogs. Hieronder alvast wat uittreksels uit de teksten van HAIRBUSTERS

UITTREKSELS HAIRBUSTERS

Wist u dat meer dan 80% van alle mannen min of meer last krijgt van haaruitval? En dat dit bij vrouwen 50% is en stijgend?

Onafhankelijk? Ik kwam onlangs nog een gepensioneerde arts tegen die een haargroeimiddel op de markt heeft gebracht en die in de media nu wordt gepromoot als expert bij haarproblemen. Dit, terwijl hij niet als dermatoloog werkzaam is geweest en er al een echte dermatoloog op die website aanwezig is.

 Advertentie: Met zelfhypnose meer haar. Met hypnose ga je geloven, dat je haar weer groeit, maar als je met je vingers klikt ben je nog steeds kaal. De FDA heeft in de Verenigde Staten deze vorm van misbruik al lang geleden uitgebannen

 Mening Hans J. Diks. Ik zit nu al meer dan 40 jaar in de haarproblemenwereld en ik heb veel behandelingen en producten voorbij zien komen Jammer genoeg heb ik ook moeten constateren, dat er veel misbruik wordt gemaakt van mensen, die lijden onder hun haarprobleem. In die meer dan 40 jaar heb ik gelukkig ook veel zien verbeteren bij de behandelingen en producten.

Advertentie haartransplantatie: een volle kop met haar. Vergeet het maar. Het nog aanwezige haar wordt verdeeld maar nu eerlijker. Er komt geen haar bij.

Advertentie: nieuwe revolutionaire methode. In principe is de techniek van een haartransplantatie hetzelfde als in mijn begintijd (1980). Wat verandert is zijn de instrumenten waardoor een haartransplantatie er nu veel natuurlijker uit ziet.

Mythe. Haarstukjes zie je altijd. Dat klopt niet. Tegenwoordig zijn haarstukjes zo gemaakt dat ze niet zichtbaar zijn. Belangrijk hierbij is het onderhoud door een professional. Zeker bij mannen is dit nodig, omdat de man niet gewend is om zijn haar te behandelen zoals vrouwen dat doen.

Haargroeimiddelen. De benaming “haargroeimiddelen” klopt eigenlijk niet. Als er al medisch erkende geneesmiddelen zijn tegen haaruitval is het beste resultaat dat de haaruitval niet verder gaat. Het zijn dus eigenlijk “haaruitvalpreventie middelen. Behouden wat je hebt. Mocht er toch nog hernieuwde haargroei voorkomen, dan komt dat doordat de haarfollikels nog niet helemaal dood zijn. Ze zijn slapend, maar vallen zonder behandeling later toch uit.

Advertentie haargroeimiddel: Een revolutionaire vinding.  Daar hoeft niet voor te worden geadverteerd. Dat staat op de voorpagina van de krant zoals bij Minoxidil en Finasteride.

Hairbusters trofee. Voor het product of de behandeling met het meeste gesjoemel kan je een   melding doen op mijn meldpunt. Er wordt voor dat sjoemel product of behandeling jaarlijks een HAIRBUSTERS trofee uitgereikt“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt ” (Diksy)

HANDIGE LINKS NAAR HANS J. DIKS


Deze non-profit website wordt mede mogelijke gemaakt door onze sponsors

  Lasertherapie (LLLT)

www.hairmax.com


MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nl

                  ===============================

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.