kam

Dit blog wordt gesponsord door www.hairmax.com

De  Hairpluslaserkam (HairMax) voor gezond en voller haar.

Was er al de revolutionaire doorbraak in de behandeling van beginnende kaalheid:  “De Hairplus laserkam voor thuisgebruik stopt haaruitval en stimuleert haargroei, gebaseerd op de nieuwste technieken van toonaangevende haarklinieken. Veilig, effectief, eenvoudig toe te passen en geschikt voor iedereen die last heeft van haaruitval. Europese studies tonen aan dat in 85% van de gevallen haaruitval wordt gestopt en dat in 55% van de gevallen nieuwe haargroei wordt gestimuleerd”.

Het bio-stimulerende effect van de Laserkam verbetert de conditie van uw haar zonder pillen of uitwendige lotions.  Na ruim 20 jaar klinische ervaring en wetenschappelijk onderzoek is deze Hairplus laserkam de eerste laserkam voor thuisgebruik.

De Hairplus laser Original heeft 9 laserstralen en een behandeltijd van 10-15 minuten. Deze laserkam is nu geheel vernieuwd en dus makkelijker in gebruik. Door gebruik van de zelfde technieken behoud deze laserkam haar FDA-certificaat.

Deze studie is ontworpen om de 510K onderwerping bij de FDA te ondersteunen en was onderworpen aan eeInIRB goedkeuring en voldeed aan de GCP (Good Clinical Practices). Het studie onderzoek bij mannen was voor het beoordelen van:

  • Promotie van haargroei d.m.v. veranderingen in de haardiktes.

  • Het stoppen van haaruitval.

  • Algemene gezondheid van de hoofdhuid.

  • Veiligheid.

Het onderzoek bij vrouwen is inmiddels ook afgerond, voor meer informatie zie hiervoor de PDF-file van het onderzoek.

De Hairpluslaser Special Edition heeft 5 laserstralen, is 30% kleiner en heeft een behandeltijd van 15-20 min. Ondanks deze verschillen geven zij hetzelfde resultaat. Deze laserkam is er ook in een uitvoering zonder snoer, echter omdat deze nog niet door de FDA gecertificeerd is, houden wij het voorlopig bij het ongewijzigd type.

(Met dank aan Just Hair)

Share This