Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Het eerlijke en onafhankelijke consult door Hans J. Diks

logo_haarproblemen

Eerlijk en onafhankelijk advies bij haartransplantaties

voor vrouwen en mannen

B44adb-CEAAc-30

Waarom een onafhankelijk haartransplantatie consult aanvragen?

 • Eerlijk en onafhankelijk advies
 • Discreet, alleen wij samen weten het
 • Kan veel geld besparen
 • Op de door jou gewenste plaats, eventueel thuis

Ben jij geïnteresseerd in een haartransplantatie?

Voordat je tot actie overgaat, wil je je eerst goed laten informeren. Je wilt het eerlijke verhaal horen. In een onafhankelijke privé consult kan ik al je vragen over een haartransplantatie beantwoorden, zoals:

 • Is een haartransplantatie geschikt voor mij ? Of kan ik beter wachten?
 • Wat voor een haartransplantatie behandeling hebt ik nodig? FUE of FUT?
 • Wat mag ik van een kliniek verwachten?
 • Hoeveel transplantaten (grafts) heb ik nodig?
 • Zijn er in de toekomst nog meer behandelingen nodig?
 • Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van de haaruitval research?
 • Is er een andere, wellicht goedkopere oplossing voor mij?
 • Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van haaruitval?

En zo zijn er nog veel meer vragen. Uiteraard is een onafhankelijk privé consult ook heel geschikt voor een second opinion.

opties

Eerlijk advies

Zoals je wellicht weet ben ik 23 jaar (1980-2003) directeur geweest van de eerste haartransplantatiekliniek in Nederland. Sinds 2003 heb ik geen (commerciële) bindingen meer met haartransplantatieklinieken. En dat wil ik zo houden.

Door de hevige concurrentie tussen klinieken heb ik gemerkt dat onafhankelijke voorlichting daar niet altijd (meer) op de eerste plaats komt. Als onafhankelijke partij kan ik daarom veel betekenen voor mensen met twijfels. Zeker bij vrouwen is de beslissing voor een haartransplantatie niet zo simpel.

Ik heb zelf ook twee haartransplantaties gedaan.

hansvoor                  hansna

         Hans J. Diks, ook voor hem een haartransplantatie

Denk er aan. Op foto’s lijkt haar altijd dikker. (2D  i.p.v. 3D).

Ook kijk ik op de linkerfoto naar beneden en op de rechterfoto naar voren. Dat vertekent  het beeld. Dan lijkt het haar veel dikker. Hierbij ook even een voorbeeld van gesjoemel met foto’s: Gesjoemel met haartransplantatie foto’s.

Welke kliniek?

Ik zal je niet direct een kliniek adviseren want mijn advies moet onafhankelijke zijn en blijven. Wat ik wel doe  is je voldoende munitie geven om zelf een kliniek te kiezen. Met mijn consultverslag kan je makkelijk een kliniek beoordelen. We kunnen ook afspreken dat ik met je meega naar het eerste consult bij de kliniek van jouw keuze. Uiteraard als jouw keuze een kliniek is waarvan ik weet dat die slecht werk aflevert dan zal ik je wel waarschuwen.

Over het consult

Het is een eerlijk en onafhankelijk consult. De consults zijn in overleg . Ik beantwoord al jouw vragen en je ontvangt schriftelijke informatie (het consultverslag) die je in staat stelt om een kliniek te beoordelen. Eventueel ga ik mee op jouw eerste consult bij de kliniek (apart overeen te komen). Gedurende 12 maanden sta ik ook nog telefonisch en / of per email tot je beschikking voor vragen (het coachingplan). Geen contract of iets dergelijks. Een mondellinge afspraak volstaat. Een haartransplantatie kan een paar duizend euro kosten en het is voor de rest van je leven, ook als die haartransplantatie niet goed is. Het is daarom van belang dat je een weloverwogen beslissing neemt.

Lang getwijfeld

Ik heb lang getwijfeld om privé consulten te geven maar een nogal emotionele gebeurtenis onlangs heeft mij overtuigd dat ik veel kan betekenen voor mensen met twijfel. Zeker bij vrouwen is de beslissing voor een haartransplantatie niet zo simpel. Ook het feit dat de concurrentie tussen de klinieken hevig is draagt niet bij tot een onafhankelijke voorlichting.

Voor 250 euro een persoonlijk advies inclusief coaching plan.

Deze investering is wellicht een van de belangrijkste beslissingen in je leven en bedraagt 250 Euro, exclusief  0,25 Eurocent per kilometer. Wat krijg je daarvoor?

 • Mijn 35 jarige expertise
 • Eenmalige consultkosten
 • Een schriftelijk consultverslag
 • 12 maanden nazorgcoaching, telefonisch of per e-mail
 • Geen verdere kosten gedurende die 12 maanden

De eerste stap

Stuur een e-mail naar: hans@haarproblemen.nl met als onderwerp: “privé consult” Vermeld dan je naam en telefoonnummer en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Dat verplicht je nog tot niets.

Meer informatie over haartransplantaties? Ga naar:

https://www.haarproblemen.nl/category/haartransplantatie/

Wil je meer weten van Hans J.Diks? Ga naar: https://www.haarproblemen.nl/cv/

Gratis digitaal consult? Gratis digitaal consult.

Ik hoop graag iets van je te horen,

FOTO HJD

Hans J.Diks, jouw haartransplantatie-coach.

 

 

 

 

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
 • No products in the cart.