Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Het verloop van een erfelijke haaruitval

logo_haarproblemen

Eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk

Hierbij een vergroting van een erfelijke haaruitval. Twee belangrijke zaken zijn hier zichtbaar.

1. De dikke individuele haren. Die zijn (nog) gezond en groeiend.

2. Bij de pijl zie je een dunnere haar. Dat is een geminituraliseerde haar. Die staat op het punt om een vellus haar te worden. Op dit moment is de kans op regeneratie nog het grootst.

3. De hele dunne haren tussen andere haren in. Dat zijn zogenaamde vellus haren. Die zijn al in de uitgroei fase. Ze groeien haast niet meer, zijn wat kroezig en glanzen niet meer. Zij zijn gedoemd om uit te vallen als er niet snel wordt ingegrepen.

4.  Wat is in fase 2 en 3 de aangewezen behandeling om het uitvalproces te keren? Er zijn op dit moment maar 3 bewezen producten die op zichzelf, maar ook gecombineerd werkzaamheid hebben bewezen:

  • Minoxidil (voor man en vrouw)
  • Finasteride (alleen voor mannen
  • Low Level Laser (voor man en vrouw)

Voor deze drie producten geldt dat als de behandeling wordt gestopt de haaruitval weer (versneld) terug komt. Hierbij nog wat links over deze producten elders op deze site.        https://www.haarproblemen.nl/category/preventie/

Door: Hans J.Diks

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt” (Diksy)

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.