Haaruitval door tractie alopecia

Door stichting medi-Budget, een non-profit stichting

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar. Geen binding met klinieken

Heeft U iemand in de buurt, in de familie of in uw kennissenkring met haarproblemen?

Ik zou het op prijs stellen als u deze informatie dan wilt doorsturen. U kunt daar een ander mee helpen.


 

EXTENSIONS EN TRACTIE ALOPECIA

We zien tegenwoordig  veel meer vrouwen met kale plekken. Niet omdat ze een haarziekte hebben of een erfelijke haaruitval maar omdat ze gebruik maken van extensions, braiths, etc. die te strak aan het haar zijn bevestigd.

Mooi hé

Prachtige haardossen zie je tegenwoordig zoals bij Britney Spears, Cheryl Cole en al die andere beroemdheden van het witte doek en de muziekzenders, toch is voorzichtigheid geboden. Ondermeer Nicole Richie en Britney Spears zijn al gezien met kale plekken door de extensions. Bij langdurig gebruik kan dit uitmonden in Tractie Alopecia waarbij de haaruitval blijvend

In 10 seconden naar de informatie die jij zoekt op:
https://www.haarproblemen.nl/haarproblemen-informatie-zoeken-2

Al eerder gewaarschuwd

Bij Haarconsument hebben wij al meerdere malen gewaarschuwd voor Tractie Alopecia, een probleem dat we ook zien bij de zogenaamde dreadlocks of braiths. Die vlechtjes die vooral bij kinderen worden gebruikt.

Tractie Alopecia
Tractie Alopecia ontstaat doordat er een zodanige trekkracht op het haar wordt uitgeoefend dat er haren uitvallen. Als dat eenmaal gebeurd is dat geen probleem maar als het regelmatig gebeurt, geeft de haarfollikel het op om steeds maar weer een nieuwe haar aan te maken.

Voor een gratis digitaal consult met Hans J. Diks: ga je naar:
https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur-hans-j-diks/I

 

Wenkbrauwen

De ouderen onder ons kunnen zich nog wel de mode herinneren in de jaren 1960 tot 190. Het was mode om als wenkbrauw een heel dun streepje te hebben. Om dat te bereiken werden alle wenkbrauwharen met een speciaal pincet verwijderd en in de plaats daarvan werd een potloodstreepje gezet. Toe daarna de mode veranderde in dikkere wenkbrauwen hadden veel vrouwen een probleem. Door het vele verwijderen van de wenkbrauwharen was tractie Alopecia opgetreden en groeiden die wenkbrauwen niet meer aan.

De haartransplantatieklinieken

Tegenwoordig hoeft ook dat echter geen probleem meer te zijn omdat de meeste haartransplantatie klinieken nu ook nieuwe wenkbrauwen kunnen transplanteren.

Meer info: https://www.haarproblemen.nl/?s=Tractie+alopecia


Hans J. Diks

:“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch?”(Diksy)

Voor een eerlijk en onafhankelijk privé consult met Hans J. Diks ga je naar: 
https://www.haarproblemen.nl/8513-2/


Deze non-profit website wordt mogelijke gemaakt door onze sponsors

             HAARTRANSPLANTATIE

www.hairplusmc.nlwww.nationaalhuidcentrum.nl

HAARWERKEN                         LASER THERAPIE (LLLT)

www.hairconsultancy.nlwww.hairmax.com

MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nl 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.