Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

INTERVIEW VAN SPENCER KOBREN (USA) MET COEN GHO, ARTS

In een uitvoerig interview praat Spencer Kobren, de consumentenman op het gebied van haarproblemen in de Verenigde Staten, met Coen Gho, arts. Drs.Coen Gho is bekend geworden door zijn HST (haarstamceltransplantatie) bij een aantal bekende Nederlanders waaronder Gerard Joling, Jan de Hoop en anderen.

Haarduplicatie

Met deze methode claimt Drs.Gho het haar te kunnen transplanteren met achterlating van een deel van de haarfollikel die dan weer een nieuwe haar produceert. Haarduplicatie dus.

Sceptische artsen

Een aantal artsen staat nogal sceptisch tegenover deze methode maar dat is deels ook aan Drs. Gho zelf te wijten. Ik herinner me nog een ontmoeting met hem in Barcelona in de jaren negentig van de vorige eeuw waarin hij vertelde om binnen een jaar te komen met een methode om haarcellen in vitro (in het laboratorium) te vermeerderen en die dan te injecteren in de hoofdhuid om zodoende een onbeperkte hoeveelheid haren te verkrijgen.

Andere onderzoeken

Dat hij wel op het juiste spoor was is te zien aan een aantal andere onderzoekcentra die op dit gebied nog steeds werken maar tot nu toe zonder een resultaat dat in de praktijk bruikbaar is. Er is zelfs al een laboratorium gesneuveld (Intercytex) dat de benodigde gelden niet meer kon opbrengen. Dit onderzoek is toen overgenomen door de firma Aderans, een beursgenoteerd bedrijf uit Japan dat zelf ook al aan een dergelijk onderzoek werkten maar die de resultaten van Intercytex dusdanig goed vonden dat zij er geld voor over hadden om die te kopen.

Twee video’s

In onderstaande 2 video’s kunt u het interview zien en zelf uw oordeel vellen.

http://www.baldtruthtalk.com/showthr…1464#post31464

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=5361

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.