Artikelen van Hans J. Diks mogen gratis worden overgenomen mits o.v.v.

BRON:   www.haarproblemen.nl

 0. logo-haarproblemen

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.


Is een haartransplantatie pijnlijk?

Een haartransplantatie is na de plaatselijke verdoving geheel pijnloos. En hoe zit het dan daarvoor? Bij de plaatselijke verdoving? Ja, dat kan, zoals de klinieken zeggen, oncomfortabel zijn. Wat ze bedoelen maar niet direct zeggen is dat een plaatselijke verdoving pijnlijk kan zijn. Net zoals bij de tandarts. De een kan daar beter tegen als de ander.

Is daar wat aan  te doen?

Ja, ten eerste zijn er middelen in de handel die de huid als het ware wat voorverdoven maar in de praktijk bevallen die middelen niet bij een haartrsnaplantatie. Het te behandelen gebied is te groot en de hoofdhuid is nogal dik.

Twee trucjes

  1. Hieronder wat nieuws. Virtual Reality als afleiding. Bekijk deze korte video van een ziekenhuis in Dordrecht.

https://www.instagram.com/p/BCimHj6Ovx_/

 

2. Onderzoek heeft uitgewezen dat het verdoven onder begeleiding van vibratie ook helpt. Dat kan met een massage apparaat of een vibrator. (In de catalogi van de postorder bedrijven noemden ze dat vroeger een massage apparaat tegen rimpels in het gezicht)


Meer inf over haartransplantatie man / vrouw: https://www.haarproblemen.nl/category/haartransplantatie/

Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

HJD

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy) 

 

 

 

 

 

Share This