Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haartransplantatie

Kan het gebeuren dat een haartransplantatie dunner wordt?

rp_hansdiks-150x1501.jpgIk, Hans J.Diks, spreek hier uit eigen ervaring. Rond 1990 had ik mijn eerste haartransplantatie. Ik had toen nog geen kale plekken maar mijn haar werd al aardig dun. Toendertijd had je nog geen medisch erkende preventie middelen om verdere haaruitval te voorkomen.

Preventie
Nu hebben we:
* Minoxidil
* Finasteride
* Low Level Laser

Vijf jaar verder
Rond 1995 werd mijn haar dusdanig dunner dat ik weer een tweede haartransplantatie heb ondergaan. Dit was tevens de laatste. De haren die in de tijd tussen 1990 en 1995 verloren waren gegaan werden weer aangevuld en mijn resultaat was weer zoals gewenst.

Haartransplantatie haren
De haartransplantatie haren die in 1990 waren geplaatst stonden er in 1995 nog steeds. De aanvulling was nodig om de uitgevallen haren die er nog stonden in 1990 te vervangen.

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.