Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

KERATINE BEHANDELING. EEN SNELKUUR VOOR BESCHADIGD HAAR

KERATINE BEHANDELING, EEN SNELKUUR VOOR BESCHADIGD HAAR

We verven onze haren, krullen het, ontkroezen het en nog veel meer zoals föhnen. Niet zo goed voor het haar dus. Nu beloven verschillende shampoo,s ons weer glanzend en gezond haar maar de resultaten daarvan zult u al wel zelf hebben ondervonden.

Keratine

In ons haar zit van nature keratine, een eiwit als bouwsteen voor haar, huid en nagels. Door al die aanslagen op uw haar verdwijnt die keratine langzaam uit het haar. Het haar ziet er dood en pluizig uit.

Brasilian keratherapy

Naast de Brasilian wax  is er nu ook een behandeling uit Brazilië gebaseerd op het weer terugbrengen van keratine in het haar. Na het wassen wordt keratine in het haar aangebracht en met een stijltang verzegeld zodat het  niet bij de eerste de beste wasbeurt weer in de wasbak ligt.

Dikker haar

Als je de haardikte direct na de behandeling meet is de diameter ongeveer 20% toegenomen. De behandeling heeft een houdbaarheid van 3 tot 4 maanden en duurt gemiddeld drie uur per behandeling. De kosten zijn rond de € 200,=, Ook deze keratine slijt weer uit het haar door onze handelingen (föhnen etc) zodat herhaling na een paar maanden nodig is om hetzelfde resultaat te behouden.

Hoedt u voor namaak

Omdat de keratinebehandeling zoveel succes heeft en een winstgevende behandeling voor de kapper is er ook namaak op de markt. Kijk voor een video bij: http://www.youtube.com/watch?v=ZjZtDmCgB1w

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.