Haartransplantatie op de kruin. Ondankbaar werk.(met video)

Hans J. Diks, schrijver en journalist (lid NVJ) over haarproblemen

Voor de laatste HAARWEETJES, de nieuwtjes en ontwikkelingen?  HAARWEETJES


haartr

Het probleem

Het probleem is de hoek waarop of waarin je een kruin bekijkt. Als je in spiegel de voorkant bekijkt kijk je tegen het haar. Als je met twee spiegels naar je kruin kijkt, kijk je in de kruin en dat maakt een groot verschil. Je kunt het vergelijken met een bos in de winter. Kijk je tegen een bos aan dan zie je een donker vlak van alle boomstammen. De grond (jouw hoofdhuid) daaronder zie je niet. Ga je echter met een helikopter boven dat bos vliegen dan kan je duidelijk de grond (jouw hoofdhuid) zien.

Dubbel zoveel haar nodig

Om de kruin een beetje redelijk te bedekken is er zeker twee maal zoveel donorhaar nodig dan aan de voorkant of het midden van je hoofd. Dat kan een probleem opleveren voor het nog aanwezige donorhaar dat je nu of wellicht in de toekomst nodig hebt. Zolang ze haarfollikels in de praktijk nog niet kunnen klonen is een reserve aan donorhaar altijd aan te bevelen. Ook al gebruik je preventie medicijnen dan nog is reserve donorhaar aan te bevelen. Je weet niet wat de toekomst brengt. Wat als je jouw preventiemedicijn om wat voor medische redenen dan ook niet meer mag of kan gebruiken? 

Hierbij nog een informatieve video: Haartransplantatie op de kruin


“EN VERDER BEN IK VAN MENING DAT DE MEESTE, NIET MEDISCH ERKENDE HAARGROEIMIDDELEN,WEGGEGOOID GELD ZIJN, TOCH?

Zie: :Hans J. Diks over haargroeimiddelen

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt ” (Diksy)

HANDIGE LINKS NAAR HANS J. DIKS


Deze non-profit website wordt mede mogelijke gemaakt door onze sponsors

  Lasertherapie (LLLT)

www.hairmax.com


MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nl

                  ===============================

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.