Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Kunnen medische haaruitval behandelingen nieuw haar geven?

logo_haarproblemen

Eerlijk, betrouwbaar, onafhankelijk

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in jouw kennissenkring met haarproblemen?

Ik zou het op prijs stellen als je onze informatie wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen

Kunnen medische haaruitval behandelingen nieuw haar geven?

Er zijn maar 2 producten klinisch bewezen voor mannen en dat zijn Minoxidil en Finasteride.

Voor vrouwen is alleen minoxidil veilig en effectief bewezen.

minoxidilFinasteride

Ofschoon van deze medicijnen bewezen is dat ze effectief  zijn wil dat nog niet zeggen dat ze bij iedereen werken, zoals ook bij andere medicijnen het geval is. De enige manier om er achter te komen of ze voor jou werken is ze te proberen. Het nadeel hiervan is wel dat enige werkzaamheid pas na ongeveer 6 to 12 maanden kan worden vastgesteld. Dat vereist dan ook een zekere discipline om het vol te houden als er nog geen verbetering te zien is, en………………….als het werkt moet je ze blijvend gebruiken omdat anders het “bespaarde haar” weer uitvalt.

Low Level Laser (LLL)

LLL

Sterk in opkomst is de Low Level Laser Therapie. Op dit moment zijn er diverse studies onderweg om de werkzaamheid van LLL aan te tonen. http://www.prweb.com/releases/2015/05/prweb12751216.htm.Er zijn al LLL apparaten “cleared”bij de FDA maar “cleared” betekent dat ze veilig zijn. Anders dan bij medicijnen hoeft de werkzaamheid in dit stadium nog niet te worden bewezen. Vandaar het belang van de studies die nu aan de gang zijn. Uiteraard zullen de resultaten van die studies hier worden gepubliceerd.

Door: Hans J.Diks

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.