Nieuwe haargroei met stamcellen?

Virusvrij. www.avast.com

Een non-profit stichting

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Heeft U iemand in de buurt, in de familie of in uw kennissenkring met haarproblemen?

Ik zou het op prijs stellen als u deze informatie dan wilt doorsturen. U kunt daar een ander mee helpen.


DE NIEUWE GENERATIE HAARGROEIMIDDELEN

Wetenschappers staan op het punt van bijzondere medische doorbraken op het gebied van haaruitval. Het meeste wordt verwacht van de studies met betrekking tot de nieuwste stamcel technologie. Er zijn al goede resultaten bereikt in dierproeven en proeven op menselijke proefpersonen worden in de nabije toekomst verwacht.

Waarschuwing. Omdat stamcellen nu een hype zijn geworden zie je nu ook al dubieuze bedrijven op de markt komen met stamcelproducten die niet bewezen hebben te werken. Ook het gebruik van PRP (Platelet Rich Plasma) bij haaruitval bedoelen wij niet met deze stamcel therapie. 

Voor een gratis digitaal consult met Hans J. Diks: ga je naar:
https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur-hans-j-diks/

Een lange geschiedenis. De haaruitval industrie heeft een zeer lange geschiedenis van misleidende informatie met betrekking tot het genezen van haaruitval.

Zou het dan toch komen?  Stel dat er werkelijk een bedrijf is dat met gebruikmaking van stamcellen uw haaruitval kan genezen en in de toekomst zal dat zeer wel mogelijk zijn, In dat geval zullen er uitgebreide studies en verslagen van klinische tests komen. Ook zult u berichtgeving in de vele media kunnen lezen. Wellicht zelfs op de voorpagina zoals Minoxidil of Finasteride een aantal jaren geleden. Ik schrijf regelmatig over research laboratoria die zich hiermee bezig houden. In mijn nieuwsbrief hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen en de verwachte tij dat het klaar is voor gebruik. Zie: https://www.haarproblemen.nl/?s=Research.

In 10 seconden naar de informatie die jij zoekt op:
https://www.haarproblemen.nl/haarproblemen-informatie-zoeken-2/

Haarfollikel miniaturisatie (De voorloper van haaruitvalDaarvoor zijn belangrijke fysiologische mechanismen verantwoordelijk zoals DHT (Dihydrotestosteron) productie, kalium-ion kanaal degradatie, afwijkingen in de haarcyclus en zo nog een paar. Het willekeurig implanteren van stamcellen in de hoofdhuid zal geen hernieuwde haargroei op leveren.

De effectiviteit van een behandeling dient te worden aangetoond door grondige wetenschappelijke testen.  Ook moeten researchers kunnen aantonen waarom hun product effectief is. Als ze niet kunnen uitleggen waarom het werkt, werkt het waarschijnlijk niet.

Voor een eerlijk en onafhankelijk privé consult met Hans J. Diks ga je naar: 
https://www.haarproblemen.nl/8513-2/


Deze non-profit website wordt mogelijke gemaakt door onze sponsors

Voor sponsors: Artikelen van Hans J. Diks mogen gratis worden overgenomen mits o.v.v. BRON:   www.haarproblemen.nl

Info over sponsoring: https://www.haarproblemen.nl/sponsor-worden/ (nog 5 plaatsen vrij)

HAARTRANSPLANTATIE

     www.nationaalhuidcentrum.nl

HAARWERKEN

MICRO HAIR PIGMENTATION

LOW LEVEL LASER THERAPY

Virusvrij. www.avast.com

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.