Het eerlijke en onafhankelijke verhaal voor de consument. Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.

Nieuwe studie naar de HairMax (HairPlus) laserkam

Hairmax

Hairmax

Lexington International, de fabrikant van de HairMax (HairPlus*) laserkam heeft aangekondigd dat ze twee studies hebben afgerond die de werking en de veiligheid van drie nieuwe Low Level Laser apparaten hebben aangetoond in verband met haaruitval.

 De resultaten

  • 95,4% van de proefpersonen had meer haargroei.
  • Gemiddelde meer haargroei was 20,4% per vierkante centimeter.
  • Geen van de proefpersonen bemerkte bijwerkingen.

Het onderzoek

Het betrof hier een dubbelblind onderzoek door de artsen Dr. Zoe Draelos, Dr. David Goldberg, Dr. Michael Jarret en Dr. Abe Mercadis.

De FDA

De FDA geeft deze studie de volgende kwalificatie:”The HairMax (HairPlus*) laserkam is geïndiceerd om Alopecia Adrogenetica (erfelijke haaruitval) te behandelen en haargroei bij mannen te verbeteren bij de Norwood-Hamilton schaal 12a tot 5 en Fitzpatrick huidtypen 1 tot 4.”

 De huidige stand van zaken

In totaal zijn er nu 7 studies gedaan met 460 proefpersonen die de werking en de veiligheid van de HairMax (HairPlus) laserkam hebben aangetoond.

 De drie nieuwe producten

De studie betreft hier drie nieuwe apparaten:

  • De HairMax advanced-7 met zeven lasers
  • De HairMax advanced-9 met negen lasers
  • De HairMax-12 met twaalf lasers voor professioneel gebruik

 

Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad


Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

Jouw consumentenman bij haarproblemen

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)

  

Pin It on Pinterest

Share This