Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Nieuwe vinding op het gebied van stamcellen. Ook voor haaruitval?

imagesOBQJ5DS9Japsnse wetenschaqppers zijn er in geslaagd om een nieuwe methode te vinden om van bloedstamceel weer neutrale (omnipotente) stamcellen te maken die op hun beurt dan kunnen worden omgevormd in de stamcellen die nodig zijn om een beschadigd orgaan te repareren.

Tot nu toe ingewikkeld en kostbaar
De wetenschap was al in staat om dit te doen maar alleen via een kostbare en ingewikkelde methoden. Nu zijn alleen wat bloedstamcellen en wat zuur nodig.

Meer weten?
Ga naar: http://www.bbc.co.uk/news/health-25917270

TIP
Denkt u wel eens aan een haartransplantatie? En wilt u niet teveel betalen voor een haartransplantatie van hoge kwaliteit? Ontvang persoonlijke aanbiedingen (tot 30% korting) Ga naar http://urly.nl/kliniekkorting voor deze unieke aanbieding.

Bron: BBC-UK
Eerlijke en onafhankelijke info door Hans J.Diks
www.haarproblemen.nl
hans@haarproblemen.nl

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.