Laten we eens teruggaan naar de basis

Haartransplantatie is een cosmetische behandeling om je er beter te laten uitzien. Als de haaruitval jou stoort waarom dan niet voor een haartransplantatie kiezen? Wil je wachten op klonen? Tot wanneer wil je wachten?   Met het klonen van haren kan nog veel verkeerd gaan. Wellicht nog eens 15 jaar of langer wachten? Wat nu als blijkt dat er bij het klonen van haren risico is op een te snelle celvermenigvuldiging? of dat de mogelijkheid van kanker op de loer ligt? Of dat de gekloonde haren maar korte tijd meegaan?

 

Bij twijfel niet inhalen

 Als je vrede hebt met jouw uiterlijk met haaruitval en zonder haartransplantatie dan is de keuze om niets te doen de beste. Heb je er geen vrede mee? dan weet je nu mijn mening. Heb je geen vrede met jouw uiterlijk enwil toch wachten dan blijf je rondlopen met twijfels. Dadelijk ben je 80 als  haarklonen een medisch erkende en goedgekeurde behandeling is. De vraag is dus: Hoelang ben je bereid te wachten.

 

Wat doet haartransplantatie

Haartransplantatie  geeft je niet meer haren. Haartransplantatie verdeeld het haar opnieuw en nu eerlijker. Het zal dus altijd dunner zijn als voorheen maar met de nieuwste technieken zijn mooie  en natuurlijke resultaten te verkrijgen. Met haarklonen verandert de situatie dusdanig dat er haren zat zijn. Er zal echter wel een haartransplantaie nodig zijn om die gekloonde haren toe te voegen. Dus kan je uiteindelijk toch de haardikte krijgen die je altijd al hebt gewild.

Wie is het dichste bij het klonen van haren?

haar 22

Als ik uit moet gaan van de persberichten en de vele lezingen die David Hall, de CEO van www.replicel.com geeft denk ik dat zij wel eens als eerste met een practische toepassing komen. Wanneer??????????????????????????????????


In samenwerking met www.haarproblemen.nl

Onafhankelijke en eerlijke voorlichting over alle haarproblemen

rp_hans.-jpg111.png

Deze informatie wordt u aangeboden door Hans J.Diks, internetjournalist (lid NVJ) en hoofdredacteur van deze website.

Hans J.Diks is als vrijwilliger werkzaam voor de Stichting Medi-Budget,

een non-profit organisatie op het gebied van voorlichting bij haarproblemen.

Vragen? Hans@haarproblemen.nl

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch