Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Onrust bij Replicel ® (vervolg)

Er is deze week weer veel nieuwe informatie over Replicel binnen gekomen.

Voor zover ik het kan bekijken waren de zorgen over de resultaten voorbarig. De verwarring is ontstaan doordat er door anderen beursgevoelige informatie werd doorgegeven waar Replicel zelf geen verantwoording voor kon nemen. Hier nog even de gang van zaken:

  • 3 april 2012. Replicel kondigt aan dat de klinische studie met 19 proefpersonen klaar is en dat de resultaten eind april 2012 bekend zullen worden gemaakt.
  • 18 april 2012. Replicel deelt mede dat zij succesvol nieuwe aandelen heeft uitgegeven.

 

  • 30 april 2012. Replicel deelt mede dat de firma’s die door hen waren ingehuurd om de PR rondom die aandelenverkoop te begeleiden te ver waren gegaan in hun beweringen over de behaalde resultaten en prognoses met betrekking tot financiële zaken. Zij trekken alle beweringen van die firma, s terug.
  • Op 2 mei 2012 deel Replicel mede dat de eerste klinische studies waren beëindigd en dat de resultaten positief waren. Deze eerste studie was hoofdzakelijk bedoeld om de veiligheid van de behandeling aan te tonen waardoor een grotere studie kan worden ondernomen. Ook werd een gemiddelde toename in het aantal haren gezien.
  • 1 mei 2012. Replicel deelt mede dat zij weer proefpersonen(fase 2b) gaat werven voor een verdere en nu veel grotere studie met 100 proefpersonen in de herfst van dit jaar. Er is nog niet beslist waar de studie zal gaan plaatsvinden.
  • Hierbij een audio tape van Spencer Kobren die de CEO van Replicel , David Hall, interviewt over bovenstaande zaken. http://www.thebaldtruth.com/hair-loss/spencer-kobren-interviews-replicels-ceo-concerning-latest-clinical-trial-results

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.