• Ik ben Hans J. Diks en werk als vrijwilliger op deze site voor de Stichting Medi-Budget.  Deze site is bedoeld  als onafhankelijke informatiebron voor de consument.  Gezien de vele onwaarheden van commerciële partijen met betrekking tot haarproblemen wordt het tijd om die reclame uitingen aan een grondig onderzoek te onderwerpen.
  • Mijn CV kan je hier vinden zodat je kan zien dat ik al meer dan 40 jaren in deze branche werkzaam ben geweest. (https://www.haarproblemen.nl/cv/) Ik weet dus waar ik het over heb.  Ik ben ervaringsdeskundige met 2 haartransplantaties. Daar komt bij dat ik nog steeds dagelijks het internet af struin op zoek naar gesjoemel maar ook naar waardevolle informatie die ik dan weer aan mijn lezers doorgeef.
  • Haarproblemen.nl  is  onafhankelijk van commerciële bindingen met het bedrijfsleven.  De website wordt gefinancierd door een paar sponsors die zorgvuldig zijn geselecteerd. (https://www.haarproblemen.nl/sponsors) Ook is er een adviesraad die mij terzijde staat bij zaken waarin dat nodig is. (https://www.haarproblemen.nl/adviesraad/)
  • Om de consument te helpen heeft de site een digitaal spreekuur (https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur)  en voor haartransplantaties de mogelijkheid voor een persoonlijk privé consult gezien het belang van een goede voorlichting bij deze  zeer belangrijke beslissing. (https://www.haarproblemen.nl/prive-consult-met-hans-j-diks-haartransplantatie-expert/) 

 

 

 

 

 

 

 

Virusvrij. www.avast.com

MELDT JE AAN EN ONTVANG HET GRATIS E-BOEK “HOOFDZAKELIJK HAAR”

Gratis bij jouw aanmelding het boek HOOFDZAKELIJK HAAR ter waarde van € 19,95″

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en tips uit de haarwereld ?

Share This