Eerlijk en onafhankelijk privé consult met Hans J. Diks, haartransplantatie expert

Heb je plannen voor een haartransplantatie en wil je echte en onafhankelijke informatie? Wil je een second opinion?

Ik, Hans J.Diks van de Stichting Medi-Budget ga weer onafhankelijke consulten geven voor personen die een haartransplantatie overwegen. Gezien de vele mogelijkheden en de toenemende concurrentie tussen de commerciële klinieken wordt een onafhankelijk oordeel steeds belangrijker en is het nuttig een expert aan jouw zijde te hebben. Gezien de kosten voor een haartransplantatie is een onafhankelijk consult van het grootste belang. Dat geldt voor zowel mannen als voor vrouwen. 

Waar zijn die consulten? 

De consulten worden in onderling overleg gegeven in een hotel zaaltje bij jou in de buurt. Er zijn 12 plaatsen door heel Nederland. 

Wat houdt een onafhankelijk consult in:

 • Met behulp van extreme vergroting kan ik, samen met jou het haar en de hoofdhuid van dichtbij bekijken.
 • Related image Ik beantwoord al jouw vragen en je ontvangt schriftelijke informatie die je in staat stelt om een kliniek te beoordelen.
 • Eventueel ga ik mee op jouw consult bij de kliniek (apart overeen te komen).
 • Gedurende 12 maanden sta ik ook nog telefonisch en / of per email tot je beschikking voor vragen (het coachingplan).
 • Geen contract of iets dergelijks.  Een mondelinge afspraak volstaat.
 • Ook als ik van mening ben dat een haartransplantatie in jouw geval niet te adviseren is hoor je dat van mij met de redenen waarom.
 • Zijn er wellicht voor jou andere behandelingen of producten mogelijk?
 • Een kijkje in de researchlaboratoria op het gebied van haaruitval. (haar klonen etc.) 
 • Uitleg van de huidige behandelmethoden en welke voor jou het beste is.
 • Hoe moet je een goede haartransplantatie arts / kliniek vinden
 • Waar moet je op letten bij de keuze van een goede kliniek? Welke vragen moet je stellen bij de door jou gekozen kliniek. Deze vragen krijg je  op papier mee.

Wat is jouw investering.

Jouw investering bedraagt € 195,= waarbij is inbegrepen het boek HAIRBUSTERS, een gids om je te waarschuwen tegen het gesjoemel in de haarproblemen wereld. 

Aanmelden consult

Heel simpel. Stuur een e-mail naar hans@haarproblemen.nl met jouw telefoonnummer met als onderwerp: Aanvraag onafhankelijk consult. Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak bij jou in de buurt. De aanvraag voor een consult verplicht je nog tot niets. 

Wil je nog even zien wie ik dan wel ben?

Ik ben vrijwilliger bij de Stichting Medi-Budget (SMB). De SMB is een onafhankelijke non-profit organisatie en ontvangt geen provisie of een ander soort beloning van welke kliniek of leverancier dan ook. Alleen dan kan onafhankelijkheid gegarandeerd worden. De consulten worden door mij persoonlijk uitgevoerd. Ik heb  zelf twee haartransplantaties ondergaan. Alles over mij kan je vinden in mijn CV: https://www.haarproblemen.nl/cv/ .                       

 

 Hans J. Diks voor- en na twee haartransplantaties

Let op: op foto’s lijkt het haar altijd dikker dan in de werkelijkheid. Dit komt door het verschil tussen. 2-dimensionaal (geen diepte) en 3-dimensionaal. (de werkelijkheid) 

Levensmotto:  Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)


 

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
 • No products in the cart.