Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Proscar opdelen in 4 Propecia

 logo_haarproblemen

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Heeft je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je onze informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.


Proscar opdelen in 4 Propecia

Ik heb reeds eerder geschreven over de nadelen van het opdelen van Proscar 5 mg in 4 x Propecia 1,25 mg. Ik heb daar nogal wat reacties op gekregen. De meeste reacties gingen over het mengen van de benodigde ingrediënten. De werkzame stof in Proscar is Finasteride. Naast de 5mg. Finasteride in Proscar wordt er gebruik gemaakt van een vulmiddel om er een vaste pil van te maken.

Propecia

De nadelen

Natuurlijk zit er in een Propecia 5 mg. exact 5 mg. Finasteride maar dat betekent niet dat als je die pil opdeelt in vieren er exact 1,25 mg Finasteride in ieder van de 4 delen zit.  Zie mijn publicatie uit 2013.

Proscar opdelen in Propecia


Door: Hans J.Diks

FOTO HJD

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.